Vegyek egy új kutyát vagy ne?
Figyelt kérdés
A kiskutyusunk 1 hónapja halt meg betegségben 7 hónaposan.És szeretnék újat venni csak nagyon félek hogy a másik kutya a helyébe lépne és a Lizzit pedig elfelejteném.Pedig nagyon jó lenne egy új kutya mit tegyek vegyek kutyust?2009. júl. 28. 14:15
51/56 A kérdező kommentje:
De hirtelen megugrott kirántotta a pórázt a kezéből,gondolom csábította a másik kutya.Amúgy mindig szoktunk neki vezér szavakat mondani hogy most álj meg mehetsz.
2009. júl. 29. 17:00
52/56 A kérdező kommentje:
Meg ugye még kölyök volt és mindig hirtelen monzdulatokat tett ha meglátott egy madarat bármit ami érdekelte:(
2009. júl. 29. 17:03
53/56 anonim válasza:
Na ezért kell a kutyasuli, hogy a kutyád biztonságban legyen. A kajlaságába sajnos belehallhat.
54/56 anonim válasza:
"keverék volt elég nehéz keveréket nevelni."
Ez vicces. NE VEGYÉL MÁSIK KUTYÁT!
Nekem 3 hónapos, póráz nélkül jön mellettem (utcán persze pórázon) , de máshol fegyelmezetten jön, bármikor behívható. És terrier, amiket tényleg elég nehéz nevelni!
55/56 A kérdező kommentje:
az enyém is terrier meg pincsi keverék volt....-.-
2009. júl. 30. 11:33
56/56 anonim válasza:
Szerintem itt főleg a neveletlenséggel volt a baj,nem a fajtával. Valakinek való kutya, valakinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!