Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vegyek egy új kutyát vagy ne?

Vegyek egy új kutyát vagy ne?

Figyelt kérdés
A kiskutyusunk 1 hónapja halt meg betegségben 7 hónaposan.És szeretnék újat venni csak nagyon félek hogy a másik kutya a helyébe lépne és a Lizzit pedig elfelejteném.Pedig nagyon jó lenne egy új kutya mit tegyek vegyek kutyust?
2009. júl. 28. 14:15
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
Arra gondoltam, hogy az orvos mit mondott, amikor elvitted hozzá?
2009. júl. 28. 16:16
 12/56 A kérdező kommentje:
hogy belső vérzése volt szegénynek...:(:( mást különösebben nem mondott
2009. júl. 28. 16:40
 13/56 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem a kérdésemhez hogy bűntudatom is lenne mert a Lizzie nagyon féltékeny szokott lenni hogyha más kutyával vagyok...:'( szóval még ez is a bajom,hogy rosszulesne neki hogy egy másik kutyával lát engem..:(
2009. júl. 28. 17:23
 14/56 anonim ***** válasza:
Én neem volt egy kutyusom 1 hónapig volt nálam aztán elveszett. Aztán rá egy hónapra lett egy új kutyám és már 3 éve ittvan és nagyon szeretem. A másikat se felejtettem el, mert van róla egy képem. Sőt még ami kiskoromba volt kuty Belzi azt se velejtettem el. Egy kutyát sose lehet elfelejteni. :)
2009. júl. 28. 18:15
 15/56 A kérdező kommentje:
:((((
2009. júl. 28. 18:25
 16/56 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy miért halt meg az előző mert pl: ha parvós volt akkor fertőtleniteni kell a lakást (kertet) az új kutya előtt. (mert a parvó virus még kb: 2évig fertőzhet a lakásban).
2009. júl. 28. 18:54
 17/56 A kérdező kommentje:
Nem volt vírusos!!:( nem ilyen dolgok miatt halt meg
2009. júl. 28. 18:56
 18/56 anonim ***** válasza:
Gondolom elütötte egy autó (vagy valaki bántotta, hisz belső vérzés ezektől lehet). A következő kutyánál gondoskodnod kell róla, hogy nagyobb biztonságban legyen. Emiatt és amit írtál (hogy féltékenykedett, ami egy tipikus nevelési hiba) fontos lenne, hogy majd kutyasuliba járjatok, mert mindenképp neked is meg kéne tanulnod a kutya nevelésének szabályait. Ha ezeket vállalod, akkor jöhet a kutya. Különben csak megint veszélyeztetni fogod...
2009. júl. 29. 10:53
 19/56 anonim ***** válasza:
10:53as. a féltékenység szerintem nem nevelési probléma, amit ki lehet javítani kutyasuliban. az én kutyám is féltékeny, ha más kutyát megsimogatok(bár nem lesz agresszív, de látom a szemein)pedig önkéntes munkákra járok vele idősekhez, beteg gyerekekhez, szóval jól szocializált, okos, jól nevelt kutya. egyszerűen csak ilyen a természete, gondolom a fejében az mehet, hogy:"anya miért szeret más kutyákat is"?:) a kutyák már csak ilyenek:)
2009. júl. 29. 11:15
 20/56 A kérdező kommentje:
Nem fogok járni vele kutya iskolába.Mert minek a kutya olyyan amilyen nem kell neki kutyasuli elfogadom ahogy van.És ez nem attól függ hogy neveltem.És nem tudod milyen volt a kutyám hogy hogyan féltékenykedett.Azt csak én tudom.És őt sem veszélyeztettem.
2009. júl. 29. 12:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!