Vegyek egy új kutyát vagy ne?
Akarsz a kérdésedre választ? (alaposan tanulmányozva a hozzászólásaidat, az én véleményem):
NE VEGYÉL ÚJ KUTYÁT!
Várj néhány évet és utána vegyél.
(Tudom, úgy sem fogadja meg, de akkor meg minek kérdez)
Nem mondtam hogy nem fogadom meg és békén lehet ám hagyni én csak választ kértem hogy ti mit tennétek erre letámadtok.És nem keveredek ellent mondásba.Az egész úgy kezdődött hogy valaki írta hogy 50%ba az én hibám hogy meghalt a kutya.Tudja ő hogy mi volt tudja ő hogy hogy történt szerintetek egy 7 hónapos kutyának honnan a fenéből kéne tudnia hogy nem lehet úton átmenni keverék volt elég nehéz keveréket nevelni.Meglátott az út másik felén egy kutyát átakart futni a bnőm akimelettem ált kicsúszott a kezéből a póráz és ez lett a vége próbáltam utána futni de nem értem uton.És úgy siettünk kocsival az állatorvoshoz ahogy csak tudtunk.És én mindent megtettem hogy a kutyámnak jó élete legyen és ti ne merjetek olyanokat mondani hogy nevelni se akartam.És azért nem mondtam meg az elején hogy mi történt vele mert nem akartam a bnőmet megbántani mert neki is elég rosszul esett hogy meghalt.És nyugodtan mondjatok rám mindent hogy nem akarom nevelni meg hogy azt akarom hogy maradjon kajla.Nem érdekel az a lényeg hogy én tudom hogy mindent megadtam neki és mindent megtettem hogy szép élete legyen.
ENNYI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!