Vegyek egy új kutyát vagy ne?
31/56 A kérdező kommentje:
Jóó oksa mind1 azért köszi hogy írtál.Bocsi hogy szemét vagyok.Általában nem ilyen vagyok:)
Én is sajnálom ha megbántottalak, gondold át a dolgot, járj utána!
2009. júl. 29. 15:29
azt írtad, a kérdésre, hogy miért halt meg, h "Fogalmam sincs:'(:(". Most meg azt mondtad, tudod.
Aztán nem viszed kutyaiskolába,mert elfogadod olyannak, amilyen?
Akkor ha mondjuk gyereket szülsz, azt se tanítod, neveled? Jó úgy ahogy van? Kutyára visszatérve: harapdálhat, pisilhet bárhová, felugrálhat, ugathat éjszakánként, moroghat rád, elveheti a kajád? Én azt mondom, ne akarj másik kutyát-mivel ugye ez volt a kérdés.
Ha mégis lesz (akkor meg miért kérdezel), sajnálom azt a dögöt...
2009. júl. 29. 15:29
"legalább ha látod hogy valakinek meghalt valakije nyögnél ki annyit hogy részvétem."--- szóval sajnáltatni akarod magad? ezért jöttél fel kérdést feltenni? HÁNY ÉVES VAGY ÚGY MELLÉKESEN?!
2009. júl. 29. 15:32
35/56 A kérdező kommentje:
Látom te se nagyon olvastad a komikat.Igen fogalmam sincs hogy miért kellett elmennie erre értettem.Egyébként nem.Nem engedném De ismerek nagyon sok olyan embert,akik nem viszik kutyasuliba.És nagyon értelmes kutyájuk van.És 14 éves.És nem tudom elégszer mondani nem sajnáltatni akarom magam de akkor gondold ezt nekem mind1.És tudod nagyon hiányzik a kutyám.Öregem csak annyit akartam hogy vlki megértsen,és mielőtt még elkezdenéd mondani hogy megint sajnáltatom magam.NEM Csak itthon is mindenki azt mondja a kutya csak kutya.De nekem nem és ezért gondoltam hogy ti tudnátok belém önteni a lelket.De nem kötelező
36/56 A kérdező kommentje:
Meg nekem a kutyáim mind azért ilyen kajlák mert nem hallgatnak rám bármit mondok nekik.Pedig nagyon határozottan szoktam mondani.(és a kutyasuli a pénz miatt nem jöhet szóba)De tudok gondoskodni róluk
Jajj istenem. Egy merberben még annyi méltóság sincs hogy sajnáljon egy gazdid akinek nagyon hiányzik a kutyája. Fontos az hogy mért halt meg a ktya? Már nem mindegy? a kérdés az volt, hogy vegyen-e új kutyát, vagy nem? Szóvallécci nyugodj már le és normális válaszokat írjál és ne ócsárold a gazdit! :S
2009. júl. 29. 16:16
nem ócsárolom a gazdit, de az jött le (nem csak nekem) a kommentjeiből, hogy nevelni sem akarja a kutyát. Hadd maradjon "kajla". Hadd szaladjon ki az autó elé, aztán jöhet fel megint, hogy vegyen-e új kutyát.
És tessék, a kedves gazdi le is írta, hogy csak azért jött fel ide, hogy lelket öntsenek belé. Én imádom a saját kutyám, nevelem, foglalkozok vele, szóval látatlanba meg ne mondj semmi olyat, h a kutya csak kutya mindenkinek.
2009. júl. 29. 16:24
Hát ez az, hogy nem hallgatnak rád! Nem muszáj kutyasuliba vinni, ha nincs rá pénzed, kérj születésnapodra egy olyan könyvet amiből esetleg kicsit, az alapokra meg tudod őt tanítani bizonyos dolgokra. Alapvető engedelmességi dolgokra. Hidd el, hatalmas élmény lesz és a kutyádnak is rettentő fontos!!! Nagy bajod lehet abból ha nem hallgat rád! (egyébként meg össze-vissz írsz, folyamatosan ellentmondásokba keveredsz. Gondold át a dolgot, tanulj, okulj, kérdezz és utána vegyél egy újabb kutyát) Egyébként akkor hogy halt meg Lizzi?
2009. júl. 29. 16:24
40/56 A kérdező kommentje:
Köszi:)De nem fogok már kommentárokat írni mert mindig félreértik de persze ti írhattok nekem válaszokat attól függetlenül:)
Kapcsolódó kérdések: