Vegyek egy új kutyát vagy ne?
Figyelt kérdés
A kiskutyusunk 1 hónapja halt meg betegségben 7 hónaposan.És szeretnék újat venni csak nagyon félek hogy a másik kutya a helyébe lépne és a Lizzit pedig elfelejteném.Pedig nagyon jó lenne egy új kutya mit tegyek vegyek kutyust?2009. júl. 28. 14:15
21/56 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla hogy meghalt.:S
2009. júl. 29. 12:04
22/56 anonim válasza:
Ne akarj másik kutyát... Ezzel a felfogással... (nem hordod kutyasuliba, mert... - ilyen baromságot!) Ja, és nem tudod, hogy miért halt meg??? Hogy lehet ilyet nem tudni??
23/56 anonim válasza:
Előző vagyok: ja, és nagyon sajnálom a kutyád!!!
24/56 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy nem tudom??:S Azt azért írtam mert nem tudom hogy miért kellett elmennie:'( És tudod nem mindenkinek van ám pénze hogy kutyaiskolába vigyük:S:S meg időm sincs sajnálom..ne te mond meg hogy legyen e kuyám vagy ne:S ch.. kössz amúgy hogy ilyen "eggyüttérző vagy" legalább ha látod hogy valakinek meghalt valakije nyögnél ki annyit hogy részvétem...Vagy tudod mit nem is kéne csak ne mondj olyanokat hogy nem tudom mért halt meg meg ilyenek.Ha én látom hogy valakinek meghalt valakije,azt mondom neki hogy nagyon sajnálom vagy nyugodjon békében.Na mind1 nem szeretek vitatkozni.
2009. júl. 29. 14:22
25/56 A kérdező kommentje:
Jaah és először lécci olvasd el normálisan a komikat..
2009. júl. 29. 14:27
26/56 A kérdező kommentje:
Mert így is nagyon hiányzik nem kell kioktatás hogy hogyan neveljem majd tudom nevelni.Kiskoromóta volt kutyám...:S:(:'(
2009. júl. 29. 14:50
27/56 anonim válasza:
Te kérdeztél, én válaszoltam. Írtam, sajnálom a kutyádat. A sulis dologra pedig annyit, hogy nem azt írtad, hogy nincs rá pénzed, hanem azt, hogy minek a suli, te úgy fogadod el a kutyád ahogy van, olyan amilyen. Márpedig a féltékenység nem normális dolog, azt bizony kezelni kell, és ezt leginkább kutyaiskolában lehet. Amúgy meg ha azért írtál ide, hogy mindenki halálra sajnáljon, akkor azt kellett volna kérdezned, hogy sajnáltok azért mert meghalt a kutyám?! Nekem két kutyám van, akik mindennél többet érnek, náluk fontosabbak csak a férjem és a szüleim. Szóval én tudom, hogy mi az, hogy kutyát szeretni illetve kutyától szeretetet kapni. Nagyon kiborulnék ha valamelyikkel történne valami. De tudom, hogy muszáj következetesen nevelni!
28/56 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ide.Hanem hogy ilyenkor mit tegyek.Mert nagyon szar kutya nélkül.De jóó nem muszály senkinek se ideírni mindenki döntse el magában hogy akar-e ide írni nem kötelező..:(
2009. júl. 29. 15:20
29/56 anonim válasza:
Ja, és figyelmesebben visszaolvasva, annyit írtál, hogy belső vérzése volt, ennyit mondott a doki. Ok nélkül nincs belső vérzése egy kutyának. Tehát vagy nem tudod vagy nem akarod leírni. Te dolgod tényleg, de egy kutyának sok törődés és következetesség kell! (én egyébként biztos, hogy vennék egy másikat ha meghalna, mert kutya nélkül nagyon rossz lenne élni! Az új nem pótolná a régit, és nem is felejteném el soha. Csak azért nem fosztanám meg magam egy új kutyától, mert a régi biztosan nem örült volna neki.)
30/56 anonim válasza:
Igen, azért írtál, mert kíváncsi voltál, hogy más emberek mit csinálnának. Csak utána már sok egyéb más infót is mondtál, amikből pont azok a dolgok jöttek le, amiket leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!