Milyen tápot vegyek a kutyámnak? Azt amit megeszik (tesco-csirkés) vagy amibe több a fehérje?
Nincs sok pénzem rá, max 200-230 Ft kilójára. A tescosból a csirkéset nagyon szereti, de lehet venni egy boltban magasabb fehérjetartalmú tápot (200 kilója), de nem merem bevállalni, mert lehet, hogy nem eszi meg. Mit csináljak szerintetek?
(főzni nincs időm rá, mert nem vagyok otthon)
és ha szükség lesz rá, állatorvosra azért lesz pénzed?...
van Aldi a közeletekben?
ott lehet kapni Romeo nevű tápot, annak elég jó az összetétele, és ahhoz képest nagyon olcsó. kilója azt hiszem 200 vagy 300 forintra jön ki.
ha csak tescos tápot kap, nem lesz hosszú életű szegény...
mindig olvasd el a tápok összetételét!
Mindig nézd meg az összetételét! A tescosban van jó de van rossz is,amiben kevés fehérje és sok gabona van,nem igazán ideális a kutyunak.
Prémium tápok drágák,de igaz az, hogy olyan a kutya egészsége, amit megeszik,a sok ilyen olyan vacak táp tuti nme tesz neki jót.Sokan tudom nem engedhetik meg,hogy szuprprémium tápokat vegyenek,de egy közepes árkategóriájút feltétlen megéri.
Próbaképp, ha áttérsz másik tápra, egy kis adagot vegyél, hogy szereti-e?Ha bejön, akkor vehetsz nagyobb adagot belőle.Nálunk néha kap maradékot,főtt husit,bár nem sok maradék marad,mert nekünk is ki van számolva sajnos a kosztpénz:(
az ócsai úton egy nagykerben lehet kapni vadhús nyesedéket 220Ft/kg
rizzsel főzve szuperjó vacsora a kutyának, a vadhús tiszta, a nyesedékben kevés a zsíros rész, szinte mindig tiszta hús, amennyi zsír meg van, annyi kell is.
egy egészséges kutyát kapsz, ha ezzel eteted. és kis adag is kell belőle
egyszer kell megfőzni, én egy hétre egyszer főzök és utána csak melegítek
ennyi időd csak van a kutyádra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!