Vegyek egy új kutyát vagy ne?
Szerintem ha igazán szeretted akkor csak úgy nem fogod elfelejteni ! Nekünk is elment sajna a kutyánk 8 évesen , de eltemettük és évente megemlékezünk róla , vannak fényképek is , megcsináltuk szépen az emlék helyét is stb... ! Viszont mellette van 3 kutyánk ! Ha igazán szeretted nem fogod elfelejteni....viszont az új kutyát tudod tanitani , nevelni.....
Ilyen az élet....
Sok sikert !
Persze azért ne kapkodd el....de szerintem idővel lehetséges új kutyus !
Előző voltam...
Nekük tavaly júniusban hunyt el Csimbi 16 évesen végelgyengülésben augusztusban érkezett meg PomPom.Nem éreztem azt,hogy a helyébe lépett volna,miért is kellett volna,hiszen mindketten mások.
Nxugodtan vigyél magadhoz új kutuyust,Lizzinek már biztos helye van a szívedben:)Csak vigyázz nehogy úgy járj mint én,hogy néha Lizzinek szólítsd még az új jövevényt:DD
Szerintem felesleges várni.
Ha igazán szerettél egy kutyát,akkor azt nem fogod elfelejteni. De ha veszel helyette egy másikat,az mindenképp segít feldolgozni,könnyebbé teszi,és rájössz,hogy ilyen megesik,és az élet megy tovább.
Nekünk 4 évesen pusztult el a bulmasztiffunk,de mi 1 hét után beszereztünk egy másikat. És szerintem abszolut nem volt gyors,a kiskutya szebbé tette a mindennapjainkat,könyebben el tudtuk fogadni,hogy az előző kutyusunk elpusztult.
3 éve ilyenkor még 3 gyönyörű kutyusom volt:(
aztán elment 2 éve télen szívrohamban a 17 éves labrador-újfundlandim, tavaly decemberben pedig az angol szetterem:(most már "csak" 1 Brooklynom(németjuhász) van, de nem szeretnék másik kutyát, amíg Ő van nekem.:) ha úgy érzed, hogy kész vagy egy új kutyust szeretni, szerintem itt az ideje. hidd el, mindig fogsz rá emlékezni, ha imádtad, örökre benned marad az emléke!
sok sikert az új kutyuhoz!
Szia!
szerintem mindenképpen várj még egy kicsit hogy feldolgozhatsd az emlékét! nem fogod elfelejteni a kutya az ember legjobb barátja, igazi családtag.
Sajnálom a kis blökit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!