Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Más szerint is csonkolás az...

Más szerint is csonkolás az ivartalanítás?

Figyelt kérdés
Én sosem csonkoltatnám meg a kutyámat szerintem ez az emberi kegyetlenség netovábja. Levágni egy kutya heréit meg kiszedni a méhét???? Mit képzelnek magukról ez emberek??? Engem ez felháborít!!!!
2009. júl. 19. 10:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 A kérdező kommentje:
Nem kell sajnálni a nőt aki velem van már 23 éve, nagyon boldog, nem kell személyeskedni:)))
2009. júl. 19. 13:22
 52/73 A kérdező kommentje:
Amúgy ha ennyire akarjátok hogy szexeljen a kutyám, akkor legközelebb ráengedem egy tüzelő szukára... Nem az enyémre, mert ő már öreg lenne a szüléshez.
2009. júl. 19. 13:23
 53/73 A kérdező kommentje:
ÉS MÉG VALAMI, ÉN NEM PONTOZTAM SENKIT SE FEL SE LE, NEM GONDOLOD HOGY A SOK IVARTALANÍTÁS PÁRTI PONTOZ LE TÉGED ÉS NEM ÉN???
2009. júl. 19. 13:24
 54/73 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, arra nem gondoltál még hogy ha ivartalaníttatod akkor csak addig szenved? Ha meg nem ivartalaníttatod akkor minden egyes tüzelés alkalmával szenved!! Te aztán csak magadra gondolsz, nem arra hogy mi lenne jó az állataidnak. Vagy neked jól esne ha mindig bezárnának mikor "rádjön"? Magadhoz sem nyúlhatnál... komolyan ki kéne próbálnod 10 éven keresztül legalább... lehet te is azt kívánnád inkább "csonkítsanak" meg.
2009. júl. 19. 13:25
 55/73 anonim ***** válasza:
100%

Szép gondolat a menhelyes hölgytől, hogy felnevelné a kölyköket, ha esetleg rajta ragadnának (persze, gondolom, ha a menhelyen nem lenne hely, mert először azt emlegette)

Én is szeretem az állatokat, szívem szerint én is megtartanám az összes kiskutyát, de sajnos anyagi helyzetem nem teszi lehetővé, hogy évente 4-5 kutyával gyarapítsam az állataim számát (nem beszélve az azok későbbi kölykeiről), így én inkább ivartalanítást választok.

Ja, és nyilván nem kérdezte meg senki a kutyát, hogy belemenne-e ilyesmi, de gondolom kérdező, arról sem faggatod ki a szíved csücskét, hogy ugyan mit szeretne, amikor nagyon rajta van a szükség: odamenni ahhoz a tüzelő nőstényhez, vagy bezárva lenni, amíg elmúlik? Gondolod a bezárást választaná? Ha már ennyire a kutya döntéseire helyezed a hangsúlyt. Ugyanúgy beintene neked, mint amikor az ivartalanítást kérdeznéd.

Lehet téged is be kéne zárni, amikor kanos vagy, hogy soha az életben ne szexelhess...élveznéd biztosan

2009. júl. 19. 13:27
 56/73 anonim ***** válasza:
89%

Jaj de nevetséges vagy !

Minek írogatsz még mindig ide ha egyszer nem vagy képes felfogni amit mi józan emberek , akik felelős állattartók mondunk?Aminek te nem nevezheted magadat.

Te állatkínzó vagy tudod ?

Mert nem a kutyád érdekelit nézed !

2009. júl. 19. 13:36
 57/73 A kérdező kommentje:
Látom tényleg nagyon azon vagytok hogy a kanom szexeljen. Hát jó, mondom akkor majd ha legközelebb szenved vmi tüzelő szuka miatt (amit nem szokott...) akkor ráengedem, és mindenki happy lesz. Ti is, ő is.
2009. júl. 19. 13:37
 58/73 anonim ***** válasza:
91%

a régi kutyám is rá akart ugrani a tüzelő szukára...sztünk vmi hülye kutya megharapta, aztán még egy kocsi is elütötte...másnap holtan találtuk.

ha ivartalanítva lett volna, nem szökött volna meg, és még ma is élne. az új kutyámat (6 hónapos) hamarosan viszem ivartalanítani.

remélem, hamar észbekapsz, és nem hal meg a kutyád... =( nem akard végigélni azt, amit én éreztem akkor...

2009. júl. 19. 14:02
 59/73 anonim ***** válasza:
100%
Meg a szuka is ellés közben,meg a megszületett kicsik is,mikor pl.élve elássák vagy vízbe fojtják...
2009. júl. 19. 14:03
 60/73 anonim ***** válasza:
100%
remélem valami kigyúrt gyerek kutyájára engeded rá a sajátod, aki agyonver ezért az akcióért. Síkhülye, primitív, hisztis farok vagy. üdv.
2009. júl. 19. 14:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!