Más szerint is csonkolás az ivartalanítás?
Szép gondolat a menhelyes hölgytől, hogy felnevelné a kölyköket, ha esetleg rajta ragadnának (persze, gondolom, ha a menhelyen nem lenne hely, mert először azt emlegette)
Én is szeretem az állatokat, szívem szerint én is megtartanám az összes kiskutyát, de sajnos anyagi helyzetem nem teszi lehetővé, hogy évente 4-5 kutyával gyarapítsam az állataim számát (nem beszélve az azok későbbi kölykeiről), így én inkább ivartalanítást választok.
Ja, és nyilván nem kérdezte meg senki a kutyát, hogy belemenne-e ilyesmi, de gondolom kérdező, arról sem faggatod ki a szíved csücskét, hogy ugyan mit szeretne, amikor nagyon rajta van a szükség: odamenni ahhoz a tüzelő nőstényhez, vagy bezárva lenni, amíg elmúlik? Gondolod a bezárást választaná? Ha már ennyire a kutya döntéseire helyezed a hangsúlyt. Ugyanúgy beintene neked, mint amikor az ivartalanítást kérdeznéd.
Lehet téged is be kéne zárni, amikor kanos vagy, hogy soha az életben ne szexelhess...élveznéd biztosan
Jaj de nevetséges vagy !
Minek írogatsz még mindig ide ha egyszer nem vagy képes felfogni amit mi józan emberek , akik felelős állattartók mondunk?Aminek te nem nevezheted magadat.
Te állatkínzó vagy tudod ?
Mert nem a kutyád érdekelit nézed !
a régi kutyám is rá akart ugrani a tüzelő szukára...sztünk vmi hülye kutya megharapta, aztán még egy kocsi is elütötte...másnap holtan találtuk.
ha ivartalanítva lett volna, nem szökött volna meg, és még ma is élne. az új kutyámat (6 hónapos) hamarosan viszem ivartalanítani.
remélem, hamar észbekapsz, és nem hal meg a kutyád... =( nem akard végigélni azt, amit én éreztem akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!