Más szerint is csonkolás az ivartalanítás?
Azért ez a menhelyes dolog tényleg durva.
Mármint nyilván valóban befogadnak minden állatot, hiszen megölni vagy sorsára hagyni nem fogják, ugyanakkor ha csöpp eszed is van, akkor sejtheted, hogy nincs akkora kapacitásuk, hogy végtelen sok állatot gondozzanak. És azt sem gondolhatod komolyan, hogy minden állatnak találnak gazdit. Kicsiként még csak-csak, de egy idő után egyre nehezebb. Meg ugye a felelős és lelkiismeretes gazdik ilyen hozzáállással ontják a kölyköket.
A kérdezőt azért nem értem mert 3 hozzászólásomban is végig vele voltam egyetértésben erre lenullázot...na mindegy.
12:31 én igen megpróbálom menhelyre vinni, ha már ilyen helyzetbe keverednék bár még nem voltam, de volt már jópár különnemű állatom és igen megpróbálnám elajándékozni. Ha nem akkor sem folytanám bele a kútba bazze, hanem felnevelném...ha már mégis teherbe esett.
Imádom az állatokat és mindent elkövetnék. és akkor ismétlem ha valaki nem olvasta volna még el: A KUTYÁKAT IS EL LEHET KÖTTETNI, NEM KELL EGYBŐL KIPAKOLTATNI!
Ezzel együtt nem vagyok ellene az ivartalanításnak, mindenki azt tesz az állatával mi neki belefér, én nem teszem és nem is tettem.
na akkor most hajrá, lehet lehurrogni, de csak miután végig olvastátok, ne csak két szót olvassatok el belóle.
Tist. kivételnek.
Kérdező, neked szerencséd volt, és valószínűleg van lehetőséged figyelni rájuk esetleg külön zárni a kutyáidat, hogy ne pározzanak. Megkérdezném, hogy hol laksz? Milyen lakásban? Kerted van esetleg?
Sokaknak viszont nincs lehetőségük ilyenre, mert olyan körülmények között élnek, és a felesleges szaporulat elkerülése érdekében jobb megoldás az állatok esetében jelenleg nincs, mint az ivartalanítás. Esetleg húzz óvszert a fiú kutya farkára... :-) (bocs, elképzeltem, ahogy épp ezen ügyködsz)
A kérdezőnek üzenem hogy tessék már lemondani a védekezésről és csak úgy szeretkezzen a párjával (már ha egyáltalán van :P) És tessék minden évben szülni egy gyermeket . Vagy esetleg menyen el apácának és megnézzük meddig bírja ott . Vagy ráugranál a papokra?? :D
Mert az a kutya azt érzi a mit te is !
Ide jössz ilyen ratyi kérdéssel mikor tudod hogy mi lesz a válasz , és akkor még te hordasz le mindenkit?
Nézz már tükörbe!!!
Felelőség teljes gazdinak érzed magad , aki nem képes ivartalanítani a kutyáját , de nem is engedi párzani? Hát akkor gondolkodj már el rajta!
HA NEM PÁROZHAT ÉLETÉBEN SOHA , AKKOR MINEK NEM IVARTALANÍTOD KI? TE SEM TUDOD ENNEK MI ÉRTELME UGYE?
NEM UGYAN OTT VAGY?
NEM PÁROZHAT ÍGY SZENVED SZEGÉNY PÁRA , DE NEM IS IVARTALANÍTOD AKKOR PEDIG AZÉRT SZENVED, MERT PÁROZNA HISZ AZ ÖSZTÖN OTT VAN DE TE NEM ENGEDED.
AKKOR MIRŐL ÍROGATSZ ITT?
Amikor a párodnak szeretkezhetnékje van , de te nem akarsz akkor őt is elzárod ?? haha
12.44-nek. Ma (és nagyon régóta) már nem kötnek el kutyát/macskát, mert az állat ugyanúgy tüzel, párzik, csak vemhes nem lesz, hanem álvemhes. Aminek egyenes következménye a méhgyulladás, emlődaganat, méhrák.
Szinte biztos hogy néhány éven belül a sokadik gennyes méhgyulladás után úgyis ki kell venni a méhét.
Tehát ez nem alternatíva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!