Más szerint is csonkolás az ivartalanítás?
ezt pofázom én is ( az elköttetést )itt már 25 hozzászólásban de egyszerűen nem fogják fel.....
Amúgy én csak kan kutyákat láttam szűkölni párzási időszakban, mint ahogy embereknél is a pasi készül ki jobban a szexhiánytól. :D
Lehet kapni hormon készítményeket is. De mondom ez kényelmi szempont az embereknek hogy sitty-sutty kikapják heréket méheket és le van tudva a gond. Nyugtatván magukat azzal hogy ez most így akkor az állatnak is jobb,mert mi emberek aztán baromira bele tudjuk magunkat képzelni egy kanos kutya helyébe...főleg mikor a tesztoszteron termelés egyszer csak gyakorlatilag leáll, a herék eltávolítás után... erre gondolt valaki?
Apácának nehezen mehetnék, hacsak nincsenek férfi apácák. És mondom, a kutyám nem szült még, nem is fog, a kanom sem fedezett még, nem szökött el sosem...
Mind a két kutya kerti kutya, mert oda valóak a kutyák... Ha tüzel a szuka bezárom egy kennelbe, ennyi.
Kedves utolsó éppen ezért szokták 6 hónapos kör körül megtenni az ivartalanítást !
Mert akkor még nem ivarérett !
"HA NEM PÁROZHAT ÉLETÉBEN SOHA , AKKOR MINEK NEM IVARTALANÍTOD KI? TE SEM TUDOD ENNEK MI ÉRTELME UGYE?"
De tudom, az az értelme mint ahogy írtam is, hogy NEM FOGOM MEGCSONKOLNI AZ ÁLLATAIMAT!!!!
Férfi létedre ennyire BUTA VAGY???????????????????????
remélem soha nem találkozunk...
Sajnálom a nőt aki majd veled lesz,pokol lesz az élete.
A kutyát meg elzárod? ...inkább no comment.
13::04 akkor ismétlem, ha megtörténne, nem adnám menhelyre hanem felnevelném ! Most még ezt hányszor irjam le. Amúgy meg ez kamu kérdés, akiket leugat a kérdező azokat pontozza 100 %-ra szal bekaphatja.
Nekem nem volt kölykedzésem soha állataimnak ha megtörténne és nevelném fel őket mert szeretem az állatokat, és én nem ivartalanítanám, azért gondolom nem vagyok állatkínzó!
Amúgy: az elköttetéstől az emberek sem kapnak méhgyulladást meg egyebeket sem, többek közt ezt onnan tudom hogy majdnem 10 éve egészségügyben melózom. Szal ezt fogalmam sincs honnan szedted, vagy mi a logikai összefüggés, ...és azért nem értem mert nincs is.
Én itt kiszálltam, köszönöm a sok okoskodást meg leugatást. viszhall
Annyira tudtam,hogy pasi vagy,azoknak okoz ilyen súlyos leki sérülést a "herék levágása" :D
De akkor gondolj bele,te hogy éreznéd magad ha álmaid nője dobna neked egy jó kis sztriptízt és téged meg nem engednének oda hozzá és nem lehetnétek együtt soha? Mert a kan kutyád kb. így érzi magát egy tüzelő szuka mellett....
Amúgy szerintem nem csonkolás az ivartalanítás,kár,hogy nekünk nincs ilyen lehetőségünk és hormonokkal kell bombáznunk magunkat ha nem akarunk gyereket.
ÉN MEG A TE HERÉIDET VÁGNÁM LE INKÁBB. AZ ILYEN AGYONISKOLÁZOTT EMBEREKNEK NEM KELLENE SZAPORODNIUK MINT AMILYEN TE VAGY!
UI: Akkor nem apáca legyél hanem pap!
13:14-nek
A nők nem kapnak méhgyulladást a petevezeték elkötésétől,de a nők álvemhesek sem lesznek ha nem szülnek.A kutyák nem emberek.Mielőtt kijelentesz vmit előtte talán informálódj a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!