Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel vegyem rá a szüleimet,...

Mivel vegyem rá a szüleimet, hogy ne akarjanak fedezőkant csinálni a kutyánkból és ivartalanítsuk?

Figyelt kérdés

Van egy fiú TK-s borderünk és a szüleim akarnák, hogy fedezzen. De én szeretném ha ivartalan lenne, mert sportolni akarok és úgy némileg jobb a tüzelés és a dominancia miatt is. De szüleim hallani se akarnak róla :(.

14/L

2012. júl. 25. 01:09
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
csak azért linkeltem be mert még patellára nem szűrik a rotikat :-))))))))))))
2012. júl. 26. 12:45
 52/54 anonim ***** válasza:

Na mindegy én itt be is fejeztem, Te úgyis jobban tudod!

Kérdezőnek: Ha tényleg jó kutyád van és MEGFELEL A Tenyésztési előírásoknak akkor , lehet érdemes megpróbálni. Sportolni lehet ivaros kutyával is!

A kutya a családjával nem viselkedhet dominánsan!

És kiállításra is csak ivaros kutyát vihetsz!

2012. júl. 26. 12:54
 53/54 anonim ***** válasza:
Tisztában vagyok vele h mire szűrik és mire nem őket. Egyszer sem állítottam h okosabb vagyok, mint te. Csak annyit mondtam, h igenis vannak nagytestű kutyák is patellával.
2012. júl. 26. 12:55
 54/54 anonim ***** válasza:
100%

mond el nekik, hogy van esély arra, hogy a kutyus rákos lesz, hogy a fedeztetéshez kell tenyésszemle, kiállítások, szűrések, ami baromi sok pénz, eredmények, amiket nem lehet megvenni, vagy van, vagy nincs (sajna ez így már nem igaz, de...), hogy jobb lesz neki golyó nélkül, nyugodtabb lesz, nem lesz verekedős vagy őt nem verik meg, hogy nem fog elcsavarogni egy tüzelő szuka miatt...

én ilyen érvekkel győztem meg a szüleimet, hogy jobb lesz, ha a kutyám ivartalanítva lesz (szintén border kan :)), sajna pénzhiány miatt most nincs rá lehetőségem...

a tenyésztő kicsinek azt mondta rá, ő a legszebb a kanok közül, neki a legszebb a feje. így, bár az eredeti elképzelésem az volt, hogy fél évesen ivartalanítva lesz, gondoltam várunk, meglátjuk, milyen lesz. most két éves, nincs kedvem kiállításozni, pénzt költeni erre, amikor lehet, hogy a tenyésszemlét sem kapná meg... mert nekem a legszebb a világon, és imádom a hosszú lábaival, a nőni nem akaró szőrével és a felpúpozott seggével együtt, de nem tenyészminőségű. az én szememben legalábbis nem, így nem fogok vele szaporítani :)

2012. júl. 26. 23:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!