Mivel vegyem rá a szüleimet, hogy ne akarjanak fedezőkant csinálni a kutyánkból és ivartalanítsuk?
Van egy fiú TK-s borderünk és a szüleim akarnák, hogy fedezzen. De én szeretném ha ivartalan lenne, mert sportolni akarok és úgy némileg jobb a tüzelés és a dominancia miatt is. De szüleim hallani se akarnak róla :(.
14/L
nem kispályások többségük ilyen olyan koszorús, elismert mestertenyésztő.
Ilyeneknél voltam én is a többség megmutatja hogy ezek a díjnyertes kutyák és a kölykei de azok külön.
Mikor mondom neki hogy engedje ki az anyukat mert kizárt dolog hogy ők a szülei. Akkor mondják hogy lehet menni.
Közben a ház mögött ott a többi selejtesebb kutya
Nálunk nőknél létezik rákszűrés, amire évente megyünk is.
Egyébiránt Little Red bemásolta a szöveget, amit a Magyar Állatorvosi Kamara adott közre és még ezen kívül is sok más szervezet is így gondolja. És bizony én is.
Azért ne hasonlíts össze egy embert egy kutyával, a kutya ösztönből párosodik, ösztönből neveli a kölyköket, mi emberek nem. Mi tudunk a saját gyerekünkről felelősséget vállalni (bár van jó pár ember, aki nem), a kutyák nem tudnak a kölykükért, csak mi, emberek, ezért értük is felelősek vagyunk.
Egyébiránt, ha már emberekről van szó és ha már szültem volna és biztosra tudom, hogy nem kell, én szívesebben köttetném el magam, mint fogamzásgátló, óvszer stb.
Azért ne hasonlíts össze egy embert egy kutyával, a kutya ösztönből párosodik, ösztönből neveli a kölyköket, mi emberek nem. Mi tudunk a saját gyerekünkről felelősséget vállalni.
Én felelőseget vállalok a kutyám iránt ti akkor nem ezt csináljátok?
Mert ha nem akkor egyet értek és csináljátok.
De remélem ételt adtok az állatoknak vagy azért se kell felelősség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!