Hol találhatnék extra mini yorkshire terrier fedezőkant?
Fedeztetni szeretném 2 éves szuka yorkshire terrieremet.
Ő egy 3 kg-os kislány kutyus, és azt szeretném, hogy könnyen menjen neki a szülés ezért keresek extra mini kant hozzá.2-1,5 kg alattit. Tudom, hogy nincs extra mini yorki de akkor úgy mondom h olyat amire azt mondják h extra mini.
Ja és kérlek csak a kérdésre válaszoljatok. Köszi :)
1 extra mini yorki nem létezik
2 ne szaporíts
3 beltenyészetes kis korcsot meg végképp ne szaporíts
4 tk, szűrések, ultrahang nem olcsó
5 nem fogja jól viselni a császározást a kutyád és valószínűleg hamar feldobja a pacskert a szerencsétlen
NNNEEEEEEEEEEEEEE
Nem bírom már!!!
Nem lehetne ezeket egy helyre összegyűjteni és mindegyiket leelletni?
Miért akar mindenki selejtes kutyákat szaporítani???
1. Megmondtam direkt az ilyenek miatt h csak a kérdésre válaszoljatok.
2. Az én kutyám nem selejtes.
3. Mondtam h nincsen extra mini yorki.
Szóval tud vhol vki vagy nem?
Mi van,fáj az igazság?
És mit csinálsz,ha a nyakadon marad az alom?Ne gyere azzal a baromsággal,hogy mindnek lesz gazdája,mert sokan jelentkeztek,tudjuk,hogy ez kamu.Legtöbbször mire elvihetők a kiskutyák,visszamondják.
Mit csinálsz a kutyuskáddal,ha ellésnél baj lesz és pl.belehal?
Fedeztetni akarod egy hibás kutyával(a standard alatti méret ugyanis tenyésztésből kizáró hiba!!!),annyit sem tudsz,ha kicsi a kan,attól még lehet nehézellés.
Megérhetnénk már,hogy az ilyen agyatlan/tudatlan szaporítókat minden lehozott alom után horror összegre büntessék!
És talán megtiltod, hogy leírjuk a véleményünket?
Csináltasd fel magad egy törpével és könnyen fogsz szülni. Jó sokat.
akkor én a kérdésedre válaszolok mindenki nevében:
Nem, nem tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!