Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol találhatnék extra mini...

Hol találhatnék extra mini yorkshire terrier fedezőkant?

Figyelt kérdés

Fedeztetni szeretném 2 éves szuka yorkshire terrieremet.

Ő egy 3 kg-os kislány kutyus, és azt szeretném, hogy könnyen menjen neki a szülés ezért keresek extra mini kant hozzá.2-1,5 kg alattit. Tudom, hogy nincs extra mini yorki de akkor úgy mondom h olyat amire azt mondják h extra mini.

Ja és kérlek csak a kérdésre válaszoljatok. Köszi :)

2010. aug. 21. 19:32
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
90%

1 extra mini yorki nem létezik

2 ne szaporíts

3 beltenyészetes kis korcsot meg végképp ne szaporíts

4 tk, szűrések, ultrahang nem olcsó

5 nem fogja jól viselni a császározást a kutyád és valószínűleg hamar feldobja a pacskert a szerencsétlen

2010. aug. 21. 19:37
 2/38 Akiteki ***** válasza:
85%

NNNEEEEEEEEEEEEEE

Nem bírom már!!!

Nem lehetne ezeket egy helyre összegyűjteni és mindegyiket leelletni?

Miért akar mindenki selejtes kutyákat szaporítani???

2010. aug. 21. 19:40
 3/38 A kérdező kommentje:

1. Megmondtam direkt az ilyenek miatt h csak a kérdésre válaszoljatok.

2. Az én kutyám nem selejtes.

3. Mondtam h nincsen extra mini yorki.

Szóval tud vhol vki vagy nem?

2010. aug. 21. 19:49
 4/38 anonim ***** válasza:
98%
tk-ve van a kuytádnak , szűrései ,tenyészszemle ,kiállítási eredményei , ki váltottad a kennel nevet , van tudomásod róla mivel jár ez , elég sokat olvastál már a kutyák szaporodásáról , elléséről h tudd mit kell tenned ha nem ér ki időbe a doki ?, van elég pénzed fedeztetésre , tápra , oltásokra, féregtelenítésre , dokira ???ha ez mind rendben akk egy normális 2-3 kg-os kant keresek neki mert a 2kg alatti nem tenyészthető tovább
2010. aug. 21. 19:56
 5/38 anonim ***** válasza:
91%

Mi van,fáj az igazság?

És mit csinálsz,ha a nyakadon marad az alom?Ne gyere azzal a baromsággal,hogy mindnek lesz gazdája,mert sokan jelentkeztek,tudjuk,hogy ez kamu.Legtöbbször mire elvihetők a kiskutyák,visszamondják.

Mit csinálsz a kutyuskáddal,ha ellésnél baj lesz és pl.belehal?

Fedeztetni akarod egy hibás kutyával(a standard alatti méret ugyanis tenyésztésből kizáró hiba!!!),annyit sem tudsz,ha kicsi a kan,attól még lehet nehézellés.

Megérhetnénk már,hogy az ilyen agyatlan/tudatlan szaporítókat minden lehozott alom után horror összegre büntessék!

2010. aug. 21. 19:59
 6/38 anonim ***** válasza:
98%
Lehet hogy találsz "extra mini yorkit". Ettől függetlenül az is lehet hogy a kölykök nem lesznek "extra minik", tehát semmivel nem könnyíted meg a szukád szülését. Ha másba nem is, akkor legalább ebbe gondolj bele. Gondolom szereted annyira a kutyádat, hogy felesleges szenvedést a saját önzőséged miatt ne okozz neki.
2010. aug. 21. 20:00
 7/38 Akiteki ***** válasza:
79%

És talán megtiltod, hogy leírjuk a véleményünket?

Csináltasd fel magad egy törpével és könnyen fogsz szülni. Jó sokat.

2010. aug. 21. 20:31
 8/38 anonim ***** válasza:
97%

akkor én a kérdésedre válaszolok mindenki nevében:

Nem, nem tudunk.

2010. aug. 21. 20:37
 9/38 A kérdező kommentje:
Nem baj h nem tudtok én már találtam :)
2010. aug. 21. 21:19
 10/38 A kérdező kommentje:
Ja igen és a lány kutyát meg akarom tartani, csak a fiút adom el. A lányt majd tovább tenyésztem.
2010. aug. 21. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!