Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol találhatnék extra mini...

Hol találhatnék extra mini yorkshire terrier fedezőkant?

Figyelt kérdés

Fedeztetni szeretném 2 éves szuka yorkshire terrieremet.

Ő egy 3 kg-os kislány kutyus, és azt szeretném, hogy könnyen menjen neki a szülés ezért keresek extra mini kant hozzá.2-1,5 kg alattit. Tudom, hogy nincs extra mini yorki de akkor úgy mondom h olyat amire azt mondják h extra mini.

Ja és kérlek csak a kérdésre válaszoljatok. Köszi :)

2010. aug. 21. 19:32
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
87%

azért nem vesz tk-s yorkit, mert meg sem ismerné, mivel nagy és normális....:S

én csak egyet kívánok neked kérdező, akadj össze egy pasassal, aki kihasznál, és minden évben felcsinál és évente minimum kettes ikreid legyenek....+ emellett nem enged találkozni a barátaiddal és rokonaiddal - ugyanúgy, ahogy te az agyontenyésztett, beltenyészetes vakarcsodat elhúzod minden más kutyától, aki a 10 perces sétátokon szembe jön veletek vagy ölbe kapod, nehogy véletlen érintkezzen más kutyákkal...+ remélem ez a pasi, közeli rokonod lesz és sorra szülöd a genetikai selejtes gyerekeket...na, akkor talán megérted, mit teszel ezekkel a szerencsétlen állatokkal

ha igazán szeretnéd az állatokat, akkor nem elsősorban oltásra költenél, hanem ivartalanításra, hogy megkíméld őket az elléstől, a kölyköktől....és a meg sem született kölyköknél biztos lehetsz benne, hogy nem végzik egy kocsi kerekei alatt, vagy a sintértelepen.....

mocskos, undorító a hozzáállásod, hányok tőled, meg a hozzád hasonló százezrektől, millióktól, akik miatt nap mint nap halott macskák és kutyák ezrei hallnak meg az autóutakon ill. kerülnek sintértelepre .....vagy csak kóborolnak megfelelő táplálás és orvosi ellátás nélkül...

2010. aug. 21. 23:38
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

NEM VAGYOK TENYÉSZTŐ,tehát nem a versenytársat látom benned,egyetlen fajtatiszta,ivartalanított szuka kutyám van olyan fajtából,aminek a kölykeit 5 perc alatt el lehetne adni mondjuk viadalra.Pont azért ivartalaníttattam,mert meg akartam akadályozni a szaporulatot.

Berágtál?Mi is berágunk a magadfajtától,tevékenységetek eredményét napi szinten látjuk meghalni sintértelepeken,utcákon.

Ezért szeretnénk elmagyarázni,miért nem jó az,amit tervezel.Úgy látszik,az IQ-szinted alacsony ahhoz,hogy megértsd.

2010. aug. 22. 00:07
 23/38 A kérdező kommentje:

Felőlem akár mit mondhattok, egyben van igazatok, hogy nem tudjátok megakadályozni.

Ja és csak a rágalom kedvéért, a kutyát tenyészkutyának vettem és törzskönyves. És szoktam sétáltatni és azt is engedem neki hogy a futtatóban akár németjuhászokkal játszon. Szép napot mindenkinek!

2010. aug. 22. 12:16
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha állótólag akkora jó helyről vetted,akkor miért akaroid egy mérethibás kutyával befedezetni?

A tenyésztője mit szól hozzá?

Mert tudod,ha jó helyről veszed beleszól,hogy lehozhatsz -e almot.

2010. aug. 22. 22:44
 25/38 Akiteki ***** válasza:
100%

Na itt kezdődnek a nagy tévedések.

Tenyészkutyát csak tenyésztő vesz.

Mindenki más legfeljebb kiállítási minőséget, aztán ha már mindent tud a fajtáról, genetikáról, kinológiáról, tenyésztésről, akkor tenyészti a kutyát.

2010. aug. 22. 23:14
 26/38 anonim ***** válasza:
53%
A másik,hogy tenyésztő nem ad oda hibátlan,minőségi tenyésszukát.
2010. aug. 22. 23:16
 27/38 Akiteki ***** válasza:
100%

Miért ne adna? Olyanok születnek. Azért tenyésztő.

Csak éppen nem ilyenek kezébe.

2010. aug. 22. 23:19
 28/38 anonim ***** válasza:
0%

Olyan szukát,ami ellett már náluk,csak horror összegért adnak oda és nagyon leellenőrzött helyre,hozzáértőnek.

Esetleg attól válnak meg,aminek nem lettek túl szépek a kölykei.

2010. aug. 22. 23:50
 29/38 A kérdező kommentje:
A kutyusomat úgy adta oda a tenyésztőm hogy nála fedeztethetem be ha akarom, hogy sülessenek kiskutyák.
2010. aug. 23. 10:16
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Az nem tenyésztő hanem szaporító!!!
2010. aug. 23. 10:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!