Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol találhatnék extra mini...

Hol találhatnék extra mini yorkshire terrier fedezőkant?

Figyelt kérdés

Fedeztetni szeretném 2 éves szuka yorkshire terrieremet.

Ő egy 3 kg-os kislány kutyus, és azt szeretném, hogy könnyen menjen neki a szülés ezért keresek extra mini kant hozzá.2-1,5 kg alattit. Tudom, hogy nincs extra mini yorki de akkor úgy mondom h olyat amire azt mondják h extra mini.

Ja és kérlek csak a kérdésre válaszoljatok. Köszi :)

2010. aug. 21. 19:32
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Ja és még egy akiteki vagy mi a szar úgy sem tudod megakadályozni h mások is tenyésszenek, peig látom már sokmindenkinek próbáltad elvenni a kedvét. De ez nem fog összejönni legalább is az én esetemben biztos hogy nem!
2010. aug. 21. 21:22
 12/38 anonim ***** válasza:
91%

szegény kutyád :(

látom nem szereted ezt a fajtát és nem szereted eléggé a kutyádat csak a pénzt látod benne

ez elég szomorú

undorító gazdák

le lehet pontozni de ezzel csak rontasz a fajtának és a kutyádnak majd méhdaganatos lesz és beteg a kölykök elpusztulnak majd ennyi!!!

2010. aug. 21. 21:31
 13/38 anonim ***** válasza:
85%
ennyit a yorkiesokaról tisztelet a kivételnek ami kb 1%-a a yorkiesoknak
2010. aug. 21. 21:31
 14/38 Akiteki ***** válasza:
82%

Szépen bemutatkoztál, gratulálok.

Én vállalom a nevem és hogy ki vagyok.

Gusztustalan, másokat leszarozó pitiáner kis szaporító vagy.

Tenyésztéstől senkinek nem akarjuk elvenni a kedvét, csak az iq hiányos szaporítóknak.

A yorkisok 99 %-a ilyen.

2010. aug. 21. 21:38
 15/38 A kérdező kommentje:

Semmi pénzt nem látok benne és elegm van h mindenki ezzel jön. Ha csak a pénzt akarnám akkor nem fogadnék be állandóan beteg kutyákat és macskákat és nem lenne egy menhely a házam helyén. Most is 8 kölyökmacska van nálam akiket már 2x oltottam és 2x féreghajtottam és INGYEN keresek nekik gazdát. Szóval aki nem ismeri az élekörülményeimet, és nem tudja mit miért teszek az inkább ne ócsároljon le engem, mert már annyi állatnak segítettem hogy ebbe bele sem tudtok gondolni. Feljegyzéseim közt több mint 50 kutya és ugyanennyi macska szerepel és a vadászgörénytől a tengerimalacokon a degukon a halakon a madarakon át minden megfordult már nálam, még több sünit is ellátam szóval imádom az állatokat. És ezekért az állatokért is kérhettem volna pénzt mivel ajándékoztam már el szintén 2x oltott és 2x féreghajtott teljesen fajtatiszának kinéző perzsa macskát amiket amint tudok keverékeket már 20.000Ft-okért árulnak.

Szóval kb ennyi és hiába mondjátok még nem lesz lelkiismeret furdalásom, mert már annyi jót tettem az állatokkal hogy nem hinném hogy vmire is képes lennék amivel ártok bármelyik fajnak vagy fajtának.

2010. aug. 21. 21:47
 16/38 anonim ***** válasza:
97%

Állítólag állatokat mentesz és növelni akarod a felesleges almoddal a rászorulók számát?Gratulálok!

Az sem semmi,hogy a kant el akarod adni a szaporítás után.

Belegondoltál,milyen lesz ez neki,kézről kézre vándorolni?Te nem szereted az állatokat,csak kihasználod őket!

Miért akarod egyáltalán fedeztetni a szukát?Csak nem az "egyszer hadd legyen anya/egyszer szülnie kell" féle tudatlanok közé tartozol?

2010. aug. 21. 21:58
 17/38 anonim ***** válasza:
90%
Csinálj amit akarsz úgy se tudunk megakadályozni, majd a sors megbosszulja, de nem merd tenyésztésnek nevezni ezt az ocsmányságot. Ez szaporítás!
2010. aug. 21. 22:12
 18/38 A kérdező kommentje:
Szálj le rólam te szánalmas gyökér mert most már tényleg begurultam! Nem tudjátok megakadályozni azt hittem ha elmondom nektek a történetemet akkor talán abbahagyjátok ezt de ti is és a sok szemét tenyésztő is csak a pénzét félti. SAjnálom, hogy ilyenek vannak a világon. Ha egyzser találkoznék ilyenekel olyat behúznék hogy a fal adná a másikat. Mondjuk már előfordult, mert ilyen esetben nem tűrtőztetm magam!!!
2010. aug. 21. 22:56
 19/38 anonim ***** válasza:
97%

Ha ennyire komolyan tenyészteni szeretnél, tiszteled a fajtát és nem akarod tovább rontani a mára igencsak gyenge színvonalú yorki állományt akkor miért nem megfelelően csinálod, ahogy egy jó tenyésztő?

Azt írod, hogy meg szeretnél tartani egy kiskutyát, hogy tovább tenyészthesd. Ahelyett, hogy a törzskönyv nélküli bizonytalan származású szukádnak okoznál felesleges szenvedést (mert a fedeztetés, vemhesség, ellés, kölyöknevelés nem kimondottan kellemes dolog neki), miért nem veszel egy törzskönyves, standardnek megfelelő yorkshire terrier kiskutyát? Így mindenki jól járna, neked lesz egy gyönyörű, egészséges kiskutyád, akitől miután nagyon sokat tanultál a tenyésztésről lehozhatsz pár almot szabályosan, a szukádnak nem kell végigszenvednie 4 hónapot, azért, hogy te kiskutyázhass és nem is növeled a szaporított kutyák számát.

Extra mini yorki pedig nem létezik. Miért akarod a legbetegesebb, leggyengébb kutyák egyikével szaporítani a kutyád? A 3 kilós yorki nem elég kicsi, szerinted milyen rendellenességekkel, örökletes betegségekkel jár, ha egy kutya ilyen kicsi?

2010. aug. 21. 23:23
 20/38 anonim ***** válasza:
97%
Gratulálok a stílusodhoz, büszke lehetsz magadra. Elárulok egy apró titkot, az hogy tovább adsz néhány a kertedbe betévedő kismacskát, és az útról lekísérsz néhány sünit, még nem tesz állatvédővé, se szenté. Épp itt válik ketté az egyszerű jó szándékú laikus ember és az igazi állatbarát. Etelka néni a szomszédból is eteti a kóbor cicákat, de csak szimpla emberségből, nem tudatos állatvédőként. Ha az lenne akkor nem etetné, hanem ivartalanítani. Ha te is tisztában lennél az állatvédelemről és állattartásról meg sem fordult volna ilyen a fejedben. De tedd csak meg, és szidj minket. Az én lelkiismeretem tiszta marad, mert szóltam neked is és másnak is, elmondtam a veszélyeket és kockázatokat. Te ennek ellenére megakarod tenni hát tedd, ki vagyok én, kik vagyunk mi hogy beleszóljunk. Aztán ha meglesznek a kölykök elpasszolod őket (sajna mindig van rá kereslet) ha betegek akkor majd kicsit olcsóbban adod és névtelenül adod át hogy ne lehessen reklamálni. Aztán ha a kölykök még is utcán végzik, vagy az ő kölykeik, akkor meg majd mi rohanunk és kaparjuk fel őket az országútról. Mert ahogy te nem akarsz lemondani a szaporításról mi sem fogunk lemondani az állatmentésről.
2010. aug. 21. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!