Mit kell nézni yorki kutyus vásárlásánál?
Figyelt kérdés
Most készülök megnézni egy 8 hónapos szuka yorki kutyust. Hobbi célra kellene. Segítsetek, hogy mit nézzek meg rajta. Milyen hibák lehetnek, ami miatt nem érdemes megvenni? Előre is köszi a válaszokat.2012. febr. 28. 13:27
71/75 anonim válasza:
Nagyon örülök! Ha egészséges, akkor minden ok !
Most pl így tavasszal sok helyen szokott lenni "akció" ivartalanítás ügyben, Nyíregyházán pl most 20-30%-al olcsóbban csinálják , nem tudom merre laksz, de érdeklődj a környezetedben, hogy arra nincs e ilyen ...
72/75 anonim válasza:
73/75 anonim válasza:
Ezt jó olvasni, sok örömet hozzá. A nevelésére fordítsatok nagy hangsúlyt, az ágyban alvás még elmegy, de ne legyen túlságosan elkényeztetve, mert aztán a fejetekre nő. Ezek a terrierek nem cicóznak:)
74/75 anonim válasza:
Örülök, és sok sikert, egészséget a kutyushoz. De van itt egy válaszoló, aki azt írja, hogy a hobby kutya csak azért kell, hogy nézegesse, meg játsszon vele. Tegnap volt egy yorkis kérdés, kérlek olvasd el, mert azért egy terrierről beszélünk, nagyon elszaladhat vele a ló, ha tényleg csak nézegetitek... :D Ott az egyik kommentelő nagyon jól leírta, hogy kell yorkit tartani, hogy ne legyen problémás kutya belőle!
75/75 anonim válasza:
74 te ezt nagyon benézted én arra írtam,hogy játszani és nézegetni,hogyha szoba kutyának kell nem pedig versenyre akkor meg felesleges a törzskönyv én erre írtam. Szerintem a kérdező pedig már tisztában van vele,hogy hogyan kell nevelni és gondozni a kutyust!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!