Mit kell nézni yorki kutyus vásárlásánál?
Állítólag kisbaba születik, és azzal nekik nem fér össze, mert van másik kutya is. Nem hiszem hogy menhelyen találnék egy kis mini yorkit, ami nekem tetszik. Ez a kutyus fényképen nagyon tetszik, holnap látom élőben is. Állitólag nagyon eleven, barátságos kutyus.11 hetest sem akarok venni tenyésztőtől(én már róluk is hallottam rosszat, extra mininek mondják, aztán lesz 3 kg)mert legalább egy 8 hónaposnak már látom a végküllemét, hogy nagyjából mekkora, milyen a füle, színe stb. Én olyan hibákra gondoltam ami egy laikusnak(azaznekem) eszembe sem jut.pl. fogai, lábai, szőre mit tudom én. Ilyenekben segítsetek nekem légyszi, hogy legalább a legalapabb hibákat kiszűrjem.
Oltási könyve rendben van.
"extra mininek mondják, aztán lesz 3 kg"
Tenyésztő nem hirdeti ilyen parasztvakító dumával, az meg, hogy aztán "3 kilós nagy ló" lesz belőle tök normális, ugyanis ennek a fajtának ez a standard mérete.
extra mini yorki nincs.. annak nem yorkshire terrier a neve hanem elkorcsosult yorki
perzse,a gyerekkel nem fér össze....
akkor menj állatorvossal.
ennek a kutyának gondolom nincsenek meg a szűrési papírjai a szülőkről, nagyszülőkről,nincsenek meg a törzskönyvek,hogy ellenőrizd a felmenőket.
Arra készülj fel,hogy a méret alatti,yorkinak nevezett kutyák fogai kb 2 évig bírják,aztán kihullanak.
Minden más betegséget (patella, dp) orvossal nézess meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!