Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám terhes. Mit szerezek...

A kutyám terhes. Mit szerezek be neki a szüléshez?

Figyelt kérdés
A kutyusom terhes... nagyon örül neki az egész család...csak 1 gond van... most van először lány kutyusunk és így nem tudom mit szerezzek be neki a szüléshez... lécci segítsetek.. köszi előre
2012. jan. 19. 14:28
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
39%
19-es válaszoló, kicsit zavaros a válaszod.
2012. jan. 19. 15:16
 22/58 anonim ***** válasza:
15%
Nem. A szaporító is mennyen el ugyan úgy "szart lapátolni" De ennyi erővel a tenyésztőnek is lehet mondani h a drága hobbiját adja fel és azt költse a kóbor kutyákra ne pedig újakat hozzon a világra.
2012. jan. 19. 15:16
 23/58 anonim ***** válasza:
66%

Milyen fajtájú a kutyusod? az sem mindegy, mert Úgy tudom hogy a kicsiket sokszor császározzák, ha meg nagytestű jobban kell figyelni agyon ne nyomja véletlenül a kölykeit...

ha nagyon sok kölyök születik van hogy az anyja szelektál...

szerintem vidd el állatorvoshoz és ő elmond neked mindent a fajta ismeretében!ez szerintem a legfontosabb!

2012. jan. 19. 15:17
 24/58 anonim ***** válasza:
88%

A menhely dolga az, hogy segítsen a bajbajutott állatoknak.

A tenyésztő dolga az, hogy minőségi kölyköket gyártson.

Menhely nélkül a rossz sorsú kutyák százai szenvednének.

Tenyésztő nélkül rengeteg kutyafajta kihalna, sőt, talán a kutyák nagy többsége.

2012. jan. 19. 15:21
 25/58 anonim ***** válasza:
18%
19-es huha...:D szerintem ez nem egészen így van. Te azért szereted a kutyáidat mert tk-esek? Az enyémek nem azok.Mégis ami van könyv,lexikon próbálom megvenni,elolvasni. Imádom a kutyáim csak is leinformálható helyre adom oda őket kellő tájékoztatással és a mai napig tartom velük a kapcsolatot. Lehet különb helye van a kutyáimnak mint némelyik embernek. Van 2 házőrző kutyusom ami menhelyről jött. Ja és igen tk-s kutyával kezdtem ugye mert a tenyésztő nem basz át címmel. És egy igazi idegbeteg kutyám lett ami a legkisebb félelemtől is csorgatta a nyálát. És ott azt mondták, hogy minőségi kutya tökéletes lesz tenyésztésre.
2012. jan. 19. 15:21
 26/58 anonim ***** válasza:
48%
Utolsó, hiába mondták, Te, állítom, nem nézted meg a kutya szüleit és nem keresgéltél túl sokáig.
2012. jan. 19. 15:24
 27/58 anonim ***** válasza:
20%
de képzeld el nagyon nagyon sokáig keresgéltem és megnéztem a szülőket is ahogy kell.
2012. jan. 19. 15:25
 28/58 anonim ***** válasza:
Értem. De hogy választottad ki a kölyköt? A tenyésztőnél meg lehet állapítani, hogy nagyjából milyen a kölyök vérmérséklete. Mármint a jó tenyésztőnél.
2012. jan. 19. 15:26
 29/58 anonim ***** válasza:
23%
Ismeretlenül pedig nem tudom hogy mért állítgatsz itt bármit is. 1 évet olvastam,tanulmányoztam a fajtát mielőtt megvettem. Ami fajta betegség,jellemhiba mindent megnéztem mielőtt elhoztam. Mégis ilyen kutyám lett nagy korára. 150.000 Ft-ot kidobtam az ablakon. Mert ha csak házi kedvenc kellett volna akkor igen elmentem vna a menhelyre és onnan hoztam volna.
2012. jan. 19. 15:27
 30/58 anonim ***** válasza:
44%

A menhelyekre és a tenyésztőkre egyaránt szükség van. Most nem a betegségekről beszélek. Meg kellett volna tudnod állapítani, hogy valami nincs rendben a kutyával.

Csak kíváncsiságból, mi lett vele?

2012. jan. 19. 15:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!