Egy hét múlva hozom el 8 hetes csivavámat. Mit szerezek addig be neki?
Szia.Először is tálat,ételt,pórázt és nyakörvet és valami játékot.Nem árt egy szállító box sem.Fekhelyet is vehetsz neki,vagy ha kertesházban laksz kutyaházat.De vigyázz maradjon pénz az oltásokra is.:)
Remélem segíthettem.
fekhely, etető- és itatótál, kaja, játék. Még lehet várni a nyakörvvel és pórázzal, de a biztonság kedvéért én már előre beszereztem az én kuytámnak, mielőtt elhoztam volna. Kb ennyi. Esetleg valami játékát elviheted akkor, mikor mész érte és anyjához dörgölheted, így később érzi rajta a szagát.
Én egy szőrös kis plédszerűn hoztam haza a kutyámat (3órás volt az út) , végig azon feküdt és most is az a kedvenc játéka :)
egy jó tanács: én csupa jószándékból vettem a kölyöknek sok-sok játékot... feleslegesen, a felével sem játszott... egy-két játék tényleg elég, és amikor kitapasztalod, hogy mi a kedvence - a labda vagy a plüssállat - akkor abból lehet többet venni... a játékvásárlásnál figyelj oda, hogy ő egy kölyök!!! Vettem én is olyan rágható dolgokat, ami nagy kutyáknak lett kitalálva :)
Na és a táp... ebből is túlbuzgóságból megvettem egy 20 kg-os zsákkal a kölyöknek... a fele is elég lett volna, amire át kellett térni a felnőtt tápra, addigra sem fogyott el a húsz kiló... szóval a jótanács: csak mértékkel!!
Amit még hasznosnak tartok: olyan spray (kutyás boltokban kapni) amit ha odafújsz, ahová bepisilt (még a szobatisztaság előtt), akkor elveszi a pisi szagot... én bármivel is mostam fel, nem segített, csak ez a spray. Ráadásul ezt szőnyegre, kárpitra is használhatod, ha ott történt a baleset, hipós vízzel meg ugye nyilván nem takaríthatod pl. az előszobaszőnyeget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!