Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám 1.5 éves. Az apósom...

A kutyám 1.5 éves. Az apósom tegnap reggel nagyon szerencsétlenül kötötte meg, sietségébe. Lesz még olyan mint valaha?

Figyelt kérdés
Senki nem vette észre,mindenki ment a dolgára,senki nem volt otthon.Mikor délben hazajöttem a kutyához mentem először.Azt hittem összeesek.A spánielem egy centit nem tudott mozdulni úgy meg volt megkötve,hogy nem tudott mozdulni,Reggel 7 órától délig,mozdulatlanul volt a tűző napon víz nélkül,a szája nagyon habzott.Fél döglött állapotban volt.Amikor elengettem,egyből a hűvösre szaladt.Ott lekezeltem,de egy fél óra múlva sokkot kapott.Elvittük dokihoz,kapott infúziót stb.A kutya sokkal jobban van,de csak én nyúlhatok hozzá mindenki mádra morog,nem boldog,látszik rajta hogy nagyon szomorú.Van neki egy párja,(másik kutyus) őt sem viseli meg maga mellett,verekszik vele.Tegnap óta együtt sírok vele.Azt akarom tudni,hogy meg fog még változni?A régi boldog bohócos jókedvű kiskutyámat akarom!Lesz még olyan mint valaha?Szeretném ha a rosszindulatú válaszok nem érkeznének!Tisztában vagyok a helyzet súlyosságával,és borzasztóan sajnálom,és apósom is.Nem vette észre,a nagy rohanásban h. mit művelt!
2009. máj. 27. 11:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 A kérdező kommentje:
Kedves 11:32-es takarodj inkább te a h....-ba!:D
2009. máj. 28. 11:47
 52/73 A kérdező kommentje:
Kedves 11.34-es!Mégis milyen legyen a stílusom,ha állandóan megvetnek,gyaláznak,trágár szavakkal illetnek?Nekem is van becsületem,és meg fogom védeni magam!
2009. máj. 28. 11:49
 53/73 anonim ***** válasza:
72%

Egy undorító utolsó humanoid vagy, aki még ilyenkor is képes jajdeviccesvagyok fejeket bepötyögni, másokat pocskondiázni, holott majdnem kinyírta a saját kutyáját. Gratulálok, te is egy gyöngyszem vagy a kishazánkban megszokott darabok között.

Csodálod, hogy az embereknek elborul ilyenkor az agya?

És olyat írnak, amit egyébként soha az életben nem tennének?

És még te beszélsz jogokról és becsületről?

Milyen embereket nevelsz te a gyerekeidből?

Jog az van, kötelesség az nincs, persze, hogy is felejthettem el.

Hogy van képed még PONT NEKED becsületről beszélni és másokat sértegetni. PONT TE???

Elolvasod azt, amit írsz? Felfogtad egyáltalán, hogy mit művelsz? Akkor képzeld a kutya helyébe arra a cirka 5 órára a gyerekedet! Tűző napon, mozdulatlanul, víz nélkül.

A gyereket már el is vették volna tőled, a kutya meg remélem inkább meglép és keres másik gazdát. Bűncselekményt követtél el, bárki (!) feljelenthet emiatt...

Jó hecc beszólogatni a felháborodott népnek, mi? Fasza vagy ettől, ugye?

Ja, 11:32es voltam!

2009. máj. 28. 12:03
 54/73 anonim ***** válasza:
31%

van itt élet :)

sajnos a törvény tiltja a gyerek kikötését , a francba ,pedig néha de megtenném :):):)persze viccelek kedves gonoszkodók . 3 gyereket felneveltem ( 19-20-24 ),1 nevelek , és van kutya is .( lakásban , de nem jöhet fel az ágyra,nem jöhet be a hálószobába, nem ihat a wc csészéből !kutya dolga van :)

ildi, sokat foglalkozz a kutyával, tanítsd, és ne kényesztesd el,nem hiszem , hogy megértették a kérdésed lényegét ( azért ,talán keress más megoldást a kikötés helyett ! ).mivel fizikailag rendben van, a kutya agyát és inteligenciáját is gyakorlatoztatni kell .ne csak te, hanem a család többi tagja is foglalkozzon vele .nem szeretgetni kell, hanem feladatokat adni neki, és akkor vele foglalkozván kialakulhat az a régi kapcsolat. nem ő a falkavezér,és ne is legyen

2009. máj. 28. 12:25
 55/73 anonim ***** válasza:
62%

Attól,hogy nem a kutya a falkavezér,még lehet normálisan is bánni vele.

Nálunk,ha ilyen lenne,az após lógna láncon,az biztos.De egy fáról,és a lánc a nyakán lenne.

2009. máj. 28. 14:19
 56/73 roxy_baby ***** válasza:
73%

Apóst is kössük már ki légyszi egy kicsit a napra....

Azért ha vhova sietek akkor is figyelek a kutyámra!

A spánielt meg ágyba,párnák közé...nem láncra....

2009. máj. 28. 14:43
 57/73 A kérdező kommentje:
Mondtam már,hogy takarodj a hal.l-da,kedves11:32-es!:D
2009. máj. 28. 15:21
 58/73 anonim ***** válasza:

kidühöngjük magunkat valakin,aki talán megérdemli..talán nem !( a felét biztos megérdemled :) )

közeleg a hétvége , és a szegény kutya szomorú napja mekkora érdeklődést váltott ki !!!

én is tettem rosszat , de ennyi negatív ,támadó ,és szemellenzős kritikát nem kaptam .

olyan ,ismétlem olyannak tűnik mintha : kutyát megkötni főbenjáró bűn lenne ?!

valóban elitélendő,és nem is szabad, de a baj már megtörtént,és a megoldáson kéne agyalni .

igaz ahhoz gondolkodni is kellene .

szerintem tanultál a hibából ,és most a kutyin kéne segíteni .

( néhány embert, pár gyereket és sok politikust kikötnék én is szívesen.:):):):) állatot nem ! )

talán itt is van segítség :www.kutyapszichologia.hu

2009. máj. 28. 17:07
 59/73 anonim ***** válasza:

Hogy tudsz a kutyán segaíteni?

Mi a biztosíték,hogy a parasztnak nem borul el megint az agya,és nem köti ki úgy a kutyát,hogy el is pusztul?

2009. máj. 28. 17:26
 60/73 anonim ***** válasza:
38%

tanult a leckéből,különben nem lenne ennyi hozzászólása .

szerintem.

és tudod kedves akárki, bízni kell az emberekben .

van kutyás aki szerintem egy barom,mert a kutyát gyerekpótlóként kezel , van aki családtagként,van ki munkakutyaként, és van aki csengőnek használja az udvaron ( ebből van a legtöbb ???)

biztos azért irt ide a kérdező,mert arra várt,hogy ezt kapja ??

vagy segítséget vár,kutyás kérdésben a nála többet tudóktó ??

szerinted ?

2009. máj. 28. 17:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!