Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám 1.5 éves. Az apósom...

A kutyám 1.5 éves. Az apósom tegnap reggel nagyon szerencsétlenül kötötte meg, sietségébe. Lesz még olyan mint valaha?

Figyelt kérdés
Senki nem vette észre,mindenki ment a dolgára,senki nem volt otthon.Mikor délben hazajöttem a kutyához mentem először.Azt hittem összeesek.A spánielem egy centit nem tudott mozdulni úgy meg volt megkötve,hogy nem tudott mozdulni,Reggel 7 órától délig,mozdulatlanul volt a tűző napon víz nélkül,a szája nagyon habzott.Fél döglött állapotban volt.Amikor elengettem,egyből a hűvösre szaladt.Ott lekezeltem,de egy fél óra múlva sokkot kapott.Elvittük dokihoz,kapott infúziót stb.A kutya sokkal jobban van,de csak én nyúlhatok hozzá mindenki mádra morog,nem boldog,látszik rajta hogy nagyon szomorú.Van neki egy párja,(másik kutyus) őt sem viseli meg maga mellett,verekszik vele.Tegnap óta együtt sírok vele.Azt akarom tudni,hogy meg fog még változni?A régi boldog bohócos jókedvű kiskutyámat akarom!Lesz még olyan mint valaha?Szeretném ha a rosszindulatú válaszok nem érkeznének!Tisztában vagyok a helyzet súlyosságával,és borzasztóan sajnálom,és apósom is.Nem vette észre,a nagy rohanásban h. mit művelt!
2009. máj. 27. 11:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 A kérdező kommentje:
Kedves 11:21-es! szerintem az a gusztustalan,hogy te ilyet feltételezel rólam,hogy valószínűleg én még élvezem is,hogy a kutyám szenved.Kár volt kiírnom ezt a kérdést,úgy látszik,hogy itt,nincs egy normális segítő kész ember sem.
2009. máj. 27. 11:35
 12/73 anonim ***** válasza:
74%

Ne haragudj, de akkor nincs megépítve rendesen a kerítés, ha kikaparják.

Ha jártok traktorral ide-ode, akkor építs nekik egy rendes kennelt, ahol ellehetnek. A kutyakakit én is szedem a kertben naponta kétszer, nem az a megoldás, hogy kicsapom a kutyákat a mezőre, csináljanak amit akarnak.

Az én kutyáimnak egyébként kb. 2 nap alatt tanítottam meg, hogyha autó hangját hallják, akkor a helyükre mennek és leülnek/lefekszenek. Eszükbe nem jutna se kimenni, de a kocsi elé rohanni. Maradjunk annyiban, hogy a kutyáid neveletlenek, ti lusták vagytok egy kennelt építeni és ezért kötitek meg őket.

Hogy mit csinálj a kutyával, már leírtam, bár ezek után nem hiszem, hogy fizenéd a CT árát.

2009. máj. 27. 11:37
 13/73 A kérdező kommentje:
Azóta csak szeretgetem,nem hagyom magára,és nem is fogom!Amint írtam ezelőtt is sokat törődtem vele.Szeretem a kutyáimat,és nem értem,miért feltételeztek velem kapcsolatban szarabbnál szarabb dolgokat,de hát mindenki magából indul ki!!!És a gyerekemet,megnyugodhatsz,nem fogom megkötni!
2009. máj. 27. 11:41
 14/73 anonim ***** válasza:
69%
Ezért az állattartásért megbüntethetnek, hisz törvényben szabályozva van és a leírtak alapján kimeríti a gondatlan állattartást és esélyes az állatkínzás is. Ilyen körülmények között nem tartható egy spániel. A kutya érdekében keress neki jobb gazdit. A spánielmentők segítenek ideiglenesen bevállalni is. Ha ragaszkodsz viszont a kutyához, akkor vagy a lakásban kell elhelyezni vagy kennelt kell neki építeni. Ha ez így folytatódik, akkor hőgutát fog kapni a napon a következő alkalommal és azért már letöltendő börtönbüntetést is kaphattok a pénzbírság mellé. Nem bántani akarlak, de muszáj a szabályokat betartani és az állatnak azt biztosítani, kulturált körülmények között biztonságban élhessen.
2009. máj. 27. 11:41
 15/73 anonim ***** válasza:
70%

A pofámról leszakadna a bőr ha ilyet tennék a kutyáimmal!

Egésznapra kikötve lenni a tűző napra ... én még szereted a kutyád ... felháboritó.

2009. máj. 27. 11:45
 16/73 A kérdező kommentje:
Kösz a fenyegetést,de te valamit félreértettél.A kutya el tud bújni a naptól,van neki háza, árnyékos helye!Itt minden a megkötésről szól!Hogy hogy volt megkötve,azt nem részletezem,mert minek,úgy sem értenétek meg,mert ti azt sem értitek meg,hogy szeretem az állataimat,és soha nem tudnám bántani őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44444
2009. máj. 27. 11:46
 17/73 anonim ***** válasza:
68%
Az egy kicsit sem furcsa, hogy mindenki azonos véleményen van, csak a te véleményed más? Biztos, hogy mi vagyunk a hülyék és te az egyetlen normális? Biztonságban lehetne a kutyád, ha nem lennél rest kakit szedni. Ennyit sem teszel érte? Akkor miért higgyük el, hogy szereted?
2009. máj. 27. 11:47
 18/73 A kérdező kommentje:
Jah,szóval itt mindenki tökéletes,és senkivel nem fordulhat elő ilyen dolog.
2009. máj. 27. 11:48
 19/73 anonim ***** válasza:
78%

Nem, nem értem meg, hogy miért nem lehet egy tisztességes méretű kennelt építeni. Egyszerűen nem megy a fejembe.

Nem értem, hogy mondhatod, hogy szereted az állataidat, amikor azt mondod, hogy nem akarod szedegetni a kutyakakit. Azt hiszem te nem vagy tisztában a kutyák igényeivel, csak játszótársak neked.

2009. máj. 27. 11:49
 20/73 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell ahhoz tökéletesnek lenni, hogy az ember ne kösse meg a kutyáját egy pár méter hosszú láncra. Csak kevésbé lustának és jóval emberségesebbnek.
2009. máj. 27. 11:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!