Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám 1.5 éves. Az apósom...

A kutyám 1.5 éves. Az apósom tegnap reggel nagyon szerencsétlenül kötötte meg, sietségébe. Lesz még olyan mint valaha?

Figyelt kérdés
Senki nem vette észre,mindenki ment a dolgára,senki nem volt otthon.Mikor délben hazajöttem a kutyához mentem először.Azt hittem összeesek.A spánielem egy centit nem tudott mozdulni úgy meg volt megkötve,hogy nem tudott mozdulni,Reggel 7 órától délig,mozdulatlanul volt a tűző napon víz nélkül,a szája nagyon habzott.Fél döglött állapotban volt.Amikor elengettem,egyből a hűvösre szaladt.Ott lekezeltem,de egy fél óra múlva sokkot kapott.Elvittük dokihoz,kapott infúziót stb.A kutya sokkal jobban van,de csak én nyúlhatok hozzá mindenki mádra morog,nem boldog,látszik rajta hogy nagyon szomorú.Van neki egy párja,(másik kutyus) őt sem viseli meg maga mellett,verekszik vele.Tegnap óta együtt sírok vele.Azt akarom tudni,hogy meg fog még változni?A régi boldog bohócos jókedvű kiskutyámat akarom!Lesz még olyan mint valaha?Szeretném ha a rosszindulatú válaszok nem érkeznének!Tisztában vagyok a helyzet súlyosságával,és borzasztóan sajnálom,és apósom is.Nem vette észre,a nagy rohanásban h. mit művelt!
2009. máj. 27. 11:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim válasza:
71%
Igen, lehetne szídni és meg is tenném, de felesleges. Tedd jóvá, ami történt: ne kössetek meg többet kutyát! SOHA! Mert valóban, minden nap újra és újra átéli (nem felejti el!) ami történt vele. És nem tudja mit vétett, amiért így büntetik. Ajánlanék egy könyvet, ami hasznos tanácsokkal szolgálhat: John Ross, Barbara Mckinney-Fogadjunk örökbe kutyát! ( [link] Minden kutyatulajdonosnak forgatnia kéne. És nem egyszer, nem kétszer elolvasni!
2009. máj. 28. 09:01
 42/73 A kérdező kommentje:
Te meg egy kib_szott nagy tahó k_csög vagy,kedves 16:17-es.Én meg ha tudnám,hogy te ki vagy,már régen nem élnél!Felháborító vagy,komolyan mondom,te sz_rencsétlen!:D
2009. máj. 28. 09:12
 43/73 A kérdező kommentje:
Had kérdezzem már meg,hogy nő vagy,vagy férfi vagy kedves 16:17-es.Így is úgy is elszégyelhetnéd magad,de ha nő vagy akkor hát.............Ismerem nagyon jól ezt a tipust,kétszínű,látatlanba,mindent meg mer csinálni név nélkül,de ha szemtől szembe kell valamit megoldani,át megy nyusziba.SZÁJHŐS!Na persze ezt ne vedd provokálásnak,csak ez meg az én véleményem.:D:D:D:D
2009. máj. 28. 09:21
 44/73 anonim ***** válasza:
59%
Én vagyok felháborító? Valóban felháborító lehet, hogy a kutyáim bent élnek a házban, mindenova bejárásuk van, a kanapéra is feljöhetnek, és van nekik egy hatalmas kert ahol SOHA nincsenek megkötve. Hát ez valóban felháborító, szégyellem is magam érte...
2009. máj. 28. 09:21
 45/73 A kérdező kommentje:
Na ugye,hogy most sem a kérdésemre válaszoltál.Mondtam,hogy csak szájhős vagy!
2009. máj. 28. 09:29
 46/73 anonim ***** válasza:
56%
32 éves férfi vagyok. Na remélem boldog vagy te állatkínzó!
2009. máj. 28. 09:30
 47/73 A kérdező kommentje:
Ja ja boldog vagyok,és mivel foglalkozol?Csak úgy érdekel.Van családod?
2009. máj. 28. 09:34
 48/73 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy van szakmád,és hogy lenne családod.Végülis egy ilyen fickóval,én sem jönnék össze SOHA!Talán járnod kéne psichológushoz!Szerintem,még mindig anyuci tart el,és nem dolgozol.Egy tanult ember,nem ennyire buta,és trágár.Remélem magadra ismertél!
2009. máj. 28. 10:27
 49/73 anonim ***** válasza:
66%

Nem hiszem, hogy bárki családi állapota fontos lehet egy ilyen kérdésben. Felelőtlen vagy, nem is kicsit, hát még az apósod...valahogy nem tudom elképzelni, hogy tiszta szívből sajnálnátok azt, ami a kutyával történt.

Ráadásul ahelyett, hogy itt írogatsz, és fecséreled az időt, osztod a népet, holott te vagy az egyetlen bűnös a történetben, elvihetnéd a kutyát állatorvoshoz, egy komolyabb kivizsgálásra. Bár, aki láncra veri a kutyáját egész napra, csodálom, hogy egyáltalán foglalkozik vele, hacsak annyira is, hogy ide beböffent valamit vele kapcsolatosan. Tényleg marha nagy macera szart szedni, gondolom a gyerekedet is ugyanilyen jókedvvel pelenkáztad (pelenkázod) nap mint nap, akár többször is ugyebár...

A tanácsom: Vegyél kertitörpét, az is marha jól mutat az udvaron, sőt, csirkét sem fog zabálni és nem is szarik sehova. Ásni is ritkán szoktak...

Szégyelld magad!

Nem való neked kutya, de még csak akvárium sem...

Inkább passzold el őket jó helyre, olyan helyre, ahol nem törik le a keze a gazdának a munkától, és nem rest egy kennelt építeni neki, ahelyett, hogy megfőzi a napon.

És sürgősen takarodj el vele állatorvoshoz, olyanhoz, aki megvizsgálja alaposabban.

2009. máj. 28. 11:32
 50/73 anonim ***** válasza:
50%

én már csak azt nem értem,hogy lehet egy kutyát igy megkötni,mit takar az h szerencsétlenül?

ha egyszer történt ilyen,akkor később is megtörténhet...?

ha annyira érdekel téged a kutyusod sorsa akkor inkább kennelben éljenek mint láncon....és ott könnyebb utánnuk takaritani....de hogy egész nap láncon :( nem élet az nekik...

emberileg se vagy szimptaikus,ezek az utolsó kommentjeid...

sajnálom a kutyusaidat...

2009. máj. 28. 11:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!