A kutyám 1.5 éves. Az apósom tegnap reggel nagyon szerencsétlenül kötötte meg, sietségébe. Lesz még olyan mint valaha?
Nem hiszem, hogy bárki családi állapota fontos lehet egy ilyen kérdésben. Felelőtlen vagy, nem is kicsit, hát még az apósod...valahogy nem tudom elképzelni, hogy tiszta szívből sajnálnátok azt, ami a kutyával történt.
Ráadásul ahelyett, hogy itt írogatsz, és fecséreled az időt, osztod a népet, holott te vagy az egyetlen bűnös a történetben, elvihetnéd a kutyát állatorvoshoz, egy komolyabb kivizsgálásra. Bár, aki láncra veri a kutyáját egész napra, csodálom, hogy egyáltalán foglalkozik vele, hacsak annyira is, hogy ide beböffent valamit vele kapcsolatosan. Tényleg marha nagy macera szart szedni, gondolom a gyerekedet is ugyanilyen jókedvvel pelenkáztad (pelenkázod) nap mint nap, akár többször is ugyebár...
A tanácsom: Vegyél kertitörpét, az is marha jól mutat az udvaron, sőt, csirkét sem fog zabálni és nem is szarik sehova. Ásni is ritkán szoktak...
Szégyelld magad!
Nem való neked kutya, de még csak akvárium sem...
Inkább passzold el őket jó helyre, olyan helyre, ahol nem törik le a keze a gazdának a munkától, és nem rest egy kennelt építeni neki, ahelyett, hogy megfőzi a napon.
És sürgősen takarodj el vele állatorvoshoz, olyanhoz, aki megvizsgálja alaposabban.
én már csak azt nem értem,hogy lehet egy kutyát igy megkötni,mit takar az h szerencsétlenül?
ha egyszer történt ilyen,akkor később is megtörténhet...?
ha annyira érdekel téged a kutyusod sorsa akkor inkább kennelben éljenek mint láncon....és ott könnyebb utánnuk takaritani....de hogy egész nap láncon :( nem élet az nekik...
emberileg se vagy szimptaikus,ezek az utolsó kommentjeid...
sajnálom a kutyusaidat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!