A kutyám 1.5 éves. Az apósom tegnap reggel nagyon szerencsétlenül kötötte meg, sietségébe. Lesz még olyan mint valaha?
Szia! Nyugi, én nem foglak bántani, vagyis lehet, de nem úgy, ahogy a többiek.
szóval, lehet, hogy óriási a baj a kutyusoddal. Kaphatott nagyon erős napszúrást, hőgutát, ami visszafordíthatatlan lehet, akár halállal is végződhet, mert az agyában annyira megnőhet a nyomás, hogy meghal.
Szerintem mindenféleképpen vigyétek vissza az orvoshoz.
Konzultáljatok Vele, mi lenne a kutyusnak a legjobb.
Ezek a tünetek arra utalhatnak, hogy visszafordíthatatlan agykárosodása van, kérdés csak az, milyen mértékű?
Pár nap megfigyelés után már az orvos is meg tudja mondani, de előfordulhat, hogy jobb lesz a kutyának az altatás.
Nem elkeseríteni akarlak, de jobb, ha utánaolvasol:hőguta, súlyos napszúrás.
MIELŐBB orvos, aztán meglátjátok. Fél nap, tűző napon.....
Semmi jóval nem tudlak kecsegtetni.
Bocs, ha nyers voltam, van elég bajod, de tanácsot kértél.
Üdv.
Ne a neten keresgélj! Megírtuk itt többen is. Vidd el az orvoshoz, utaltasd be CT-re az Egyetemre. Akkor meg tudják állapítani, hogy szenvedett-e agykárosodást és milyet. meg tudják mondani, hogy felépül-e és milyen állapotban lesz utána.
A neten nem fogsz találni semmit, és ne hidd, hogy kamillateával meggyógyíthatod.
És építs egy kennelt.
Látod, a tanácsokra nem reagáltál. Felhívtad az orvost? Kértél beutalót CT-re? Tervezed a kennelt?
Hidd el, hogy amit írtál és utána a kommentjeid nagyon sok embernél verték ki a biztosítékot. Én nem egy kutyást ismerek, de a vidékiek, mezőgazdasági munkát végzők között se ismerek olyat aki megkötné a kutyáját. Hidd már el, hogy ez tényleg így van. Arról nem is szólva, hogy az Állatvédelmi törvény tiltja.
Szia!
Ezt találtam hirtelen, igaz, emberre vonatkozik, de hosszabb aránylag:
Láthatod, nem irígylésreméltó a kutyusod állapota.
Most sem foglak bántani,DE:
Miért választanád azt, hogy a kutyád esetleg évekíg szenvedjen, vegetáljon, ha esetleg végleges idegrendszeri károsodás érte?
Soha az életben nem lesz egy tiszta pillanata, maga alá csinálhat, megvadulhat, epilepsziás lehet, és sorolhatnám.
HA: az orvos nem bíztat semmi jóval, hagyd elmenni békével, méltóságban, ne hagyd szenvedni.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!