Néhány tippre lenne szükségem. Hogyan gyorsíthatom fel a folyamatot?
Azt mondod, csak emberrel szemben agresszív. Szerintem egy idegbeteg kutya válogatás nélkül mindent meg akarna ölni, de ez csak az én laikus véleményem. Lehet, hogy tényleg reménytelen, de ha már vagy olyan rendes, hogy elvállaltad és energiát fektetsz bele, igazán megér egy misét. Plusz egy esély neki.
Azt azért remélem tudod, hogy ha sikerül is kinevelni a vérszomjából, akkor sincs rá garancia, hogy mindenkivel jó fej lesz?... Lehet, hogy csak téged fog elfogadni, és akkor vagy a nyakadon marad, vagy visszakerül a sintérhez.
Kétlem, hogy ezt így pár szóban le lehetne írni, hogy mikor idegrendszeri és mikor nem. Az eresztésnek biztos nincs ehhez semmi köze. Idegbeteg kutya is kapkodhat úgy, hogy rögtön ereszt, meg neveletlen is, és ugyanúgy bármelyik megfoghat, és addig foghat, amíg le nem feszítik rólad.
Telefonon amúgy kétlem, hogy szakvéleményt mondanának, ők is tudják, hogy ez lehetetlen. Szerintem az előző gazda valamit félremagyarázott - nem feltétlenül direkt -, de persze sose lehet tudni. Vidd el, mutasd meg nekik, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!