Hogy szexeljek először? Lécci írjátok le a folyamatot, mert fogalmam sincs :|
Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 15:27
1/26 anonim válasza:
Azt se osztottad meg velünk lány-e vagy fiú vagy.
2/26 anonim válasza:
Keresel magadnak egy partnert,ismerkedsz, kerestek egy olyan helyet ahol legalább egy laza órán át nem zavar senki...hát ennyi :D
Utána vetkőzés, esetleg előjáték,főleg ha tapasztaltabb a partner, akkor nem kell előre megtervezni, jön az magától.
3/26 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és a pasim is szűz!
2011. dec. 17. 15:44
5/26 anonim válasza:
Már bocs, de szted az emberek hogy szexeltek gyk előtt?...
Ha ilyen hülye lenne mindenki, már kihaltunk volna.
Ha neked ezt itt kell megkérdezni, akkor még k.rvára nem kellene szexelned.
De ha mégis megteszed, legalább védekezzél tisztességesen, mert pont az ilyenek szokták kérdezni, hogy "nem védekeztünk, lehetek terhes?".
6/26 A kérdező kommentje:
nem vagyok hülye, ha nem lenne a gyk akkor tudnák szexelni, de ha már van ez az oldal akkor megkérdezem hogy minél jobb legyen az első...
2011. dec. 17. 15:58
8/26 anonim válasza:
azt írtad: 'nem vagyok hülye' utána azt hogy 'tudnák'.
Hogy fér ez össze?
9/26 anonim válasza:
azt írtad: 'nem vagyok hülye' utána azt hogy: 'tudnák'.
Hogy fér ez össze?
10/26 anonim válasza:
a 2 mondat között annyi a különbség hogy a egyikbe van kettőspont :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!