Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy szexeljek először? Lécci...

Hogy szexeljek először? Lécci írjátok le a folyamatot, mert fogalmam sincs :|

Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 15:27
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Köszi : ) :D
2011. dec. 18. 11:15
 22/26 anonim ***** válasza:

Szerintem neked mint lánynak sok dolgod nincs az elsőnél. Misszionárius póz, a fiú dolgozik te fekszel kb. Simogatás jó ötlet, nincs is kellemesebb mikor 1 gyengéd női kéz a legérzékenyebb helyen matat:)

Ha a barátod hamar elmegy - amire 90%esély van - akkor várjatok 5-8percet, addig csók, smaci, ismerkedhet a nuncusoddal és utána új gumi, mehet a menet, ami tovább fog tartani :)

Az előző emberkéknek meg üzenném, hogy szexelni mindenki tud, jól szexelni már kevésbé, az elsőt jól csinálni meg pláne kevésbé...

2011. dec. 18. 16:04
 23/26 anonim ***** válasza:
89%

"Az előző emberkéknek meg üzenném, hogy szexelni mindenki tud, jól szexelni már kevésbé, az elsőt jól csinálni meg pláne kevésbé..."

Persze, mert mint mindent, ezt is tanulni kell.

De nem tudom hallottál-e már arról, hogy mindenkinek más a jó. Attól, hogy te leírsz vmit, attól még a kérdezőnem lesz jó az ágyban.

Az elsőnek egyébként sem az a lényege, hogy az ember megmutassa mekkora szexisten és lepedőakrobata.

Az a lényeg, hogy kölcsönösen felfedezzék, hogy mi az, ami a másiknak jó.

Hiába mondja vki egy férfinak, hogy szívosagga egy lány mellét, meg így nyalja-úgy nyalja, vagy ilyen pózban dugja, attól még nem biztos, hogy a partnerének az tetszeni fog.

Továbbra is úgy gondolom, hogy ha vki magától nem képes arra, hogy szexeljen, és itt kell kérdezgetni, hogy mit csináljon, az szellemileg és lelkileg .k.vára éretlen az egészhez.

2011. dec. 18. 16:48
 24/26 anonim ***** válasza:
ebben látok igazságot, de milyen módszerrel oldasz meg egy egyenletet ha nem tudod mi az az X? Azért mert nincs még benne egyfajta elképzelés az elsőről szerintem még lehet érett rá. Bár ha félsz a szextől akkor még várj :) Beszéld meg a barátoddal h ő hogyan gondolta :)
2011. dec. 19. 10:24
 25/26 anonim válasza:
na hány évesek vagytok?
2011. dec. 21. 22:00
 26/26 anonim válasza:
elsosorban...en azt szoktam mondani h a ferfitol fugg minden....de mivel h a pasid is szuz akkor ....mind a ketten reszketni fogtok az izgalomtol de aztan a vegere mar belemelegedtek:)
2011. dec. 22. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!