Szexeljek 16 évesen?
ööm itt most nem a kis tiniszexről van szó.
tényleg érettnek érzem magam,viszont az anyukám 18 évesen engedi meg. én viszont nem sokára már belemennék...
Ha elég érett vagy, akkor miért kérdezed???
Védekezni kérlek ne felejts el!! Jogod van sexelni, akivel csak akarsz. Én nem támogatom ezt, de ez az igazság. A te életed, élvezd ahogy szeretnéd, csak másoknak ne árts.
Viszont jólg gondold végig, hogy mi lesz a következménye, ki az akivel sexelsz, mire vágysz. Mindig ott a lehetőség, hogy anyukád megtudja....Vagy megbeszéled vele, vagy titkolózol. A lényeg, hogy olyat tegyél, amit nem bánsz meg és nem lehet bajod belőle. Bár nem lenne szabad, hogy ezért agyonverjenek.
Menj csak bele egy olyan fiúval akit nagyon szeretsz. Miután odaadod magad neki maximum fél év és elhagy.(+-pár hét ez a tapasztalat sajnos)
Édesanyád meg butaságokat beszél mert ő nem volt soha fiatal nem tudja milyen az amikor átvágják az embert a palánkon aztán még jó sem volt és szép sem..
Jah és biztosan azért mondja mert rosszat akar neked! Ilyenek az anyukák=)
Sok sikert kívánok. Javaslom hallgass anyukádra okosabb és tapasztaltabb mint hiszed.
20/f
Ha anyád csak 18 évesen engedi meg, akkor ne vele csináld.
A te döntésed, ez csak egy vonal, ismerek érett 15 éveseket és éretlen 25 éveseket is. Ha úgy érzed készen állsz, hajrá!
A válasz megírásának időpontja: ma 14:42
Én ezt úgy tudom, hogy a házasságra vonatkozik. De majd utána nézek valamikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!