4 hónapos kölyök kutyám fenekéből lógott a kaka mintha hosszú cérnaszálon lógna mi lehet ez?
Figyelt kérdés
nagyon megijedt szegénykém és össze vissza rohangált sírva hogy nem esik le a kaka a fenekéből csak lóg egy cérnaszál szerű valamin és én húztam ki neki:S2011. máj. 30. 13:00
11/15 A kérdező kommentje:
nem láttam, csak hogy olyan mint egy cérnaszál, de máskor is volt már neki ilyen, féreg hajtózva másfél hónapja volt...Most akkor megint adjak neki? Csak félek,mert amit akkor kapott attól másnap nagyon hányt... nehogy megint hányjon. Nem tudom mit csináljak akkor
2011. máj. 30. 13:18
12/15 A kérdező kommentje:
Ja egyébként láttam, hogy tegnap füvet evett meg szokott is rágni az udvarban minden zöldet...Lehet akkor az volt, de pedig nem úgy nézett ki mint egy fűszál, hanem annál vékonyabb volt
2011. máj. 30. 13:21
13/15 anonim válasza:
Ha kihányta a féreghajtót, akkor lehet nem tudott már hatni. Meg kellene ismételni még1x esetleg más fajtával.
14/15 anonim válasza:
Nekünk eddig kétszer volt kb. ilyen. Nem jött le a popijáról a kaka, oda állt elém, és rá volt írva fejére , hogy 'Ugye segítesz?Légyszi!' Fogtam egy zspit és letöröltem neki. Semmi féreg nem volt
15/15 anonim válasza:
Az a cérnaszál valószínűleg hajszál volt, nálunk ez sokszor fordult elő, ilyenkor az utcán nekem kellett egy falevéllel kiműteni a rakományt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!