Kölyök kutya táp? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
hogy működik ez ? meg van szabva hogy xtől-y hetes koráig ilyen és ilyen tápot kell ennie ?[ gondolom igen]
vki ezt le írná nekem?
ha fajta ügyileg különbözik: skót juhász és amstaff
előre is kösz
Kölyök táppal 8-9-10 hónapos korig kell etetni (rajta van a csomagoláson)
Ezeknek általában magasabb a kalcium tartalma a csontok erősödése miatt, meg hasonlók. A kutyafajta nem lényeg, az viszont igen, hogy lehetőleg jó minőségű tápot kapjanak, ne Pedigret,meg Chappit.
A skót juhásznál nagyon vigyázni kell a tápválasztásnál, mert ha túl magas a kalciumtartalma, akkor fel fog állni a füle, ami ugye nem kívánatos ennél a fajtánál, ha túl kevés, akkor meg nagyon le fog konyulni.
Az én colliem most lesz 6 hónapos, Bosch Puppy tápot kap, nagyon tudom ajánlani ezt a fajta tápot, mert a forgalmazók kifejezetten ennek a fajtának hozták be az országba. Az én kutyám szereti, szép és egészséges tőle, az ára meg abszolút megfizethető, egy 20 kilós zsák 13 ezer forint, 2-3 hónapra elég neki.
Az amstaffnak is mehet ugyanez a táp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!