4 hónapos kölyök kutyám fenekéből lógott a kaka
mintha hosszú cérnaszálon lógna mi lehet ez?
Figyelt kérdés
nagyon megijedt szegénykém és össze vissza rohangált sírva hogy nem esik le a kaka a fenekéből csak lóg egy cérnaszál szerű valamin és én húztam ki neki:S
Féreg lehetett, amin lógott. Mindenképpen féregtelenítsd!
2011. máj. 30. 13:01
2/15 anonim válasza:
Gilisztás...féreghajtó tablettát kell neki adni!!
2011. máj. 30. 13:04
3/15 anonim válasza:
Dehogyis féreg!
Illetve legtöbbször nem azért van, én még sosem láttam kilógó férget...
Nekem hosszú a hajam, a kutyám felnyalja a földről mivel lakásban tartjuk, nem egyszer előfordult már, hogy lógott ki a fenekéből a hajszál szarás után, néha marad rajta némi "végtermék" is.
Mivel kutya és eszik természetesen füvet, néha előfordul, hogy a fűszál lóg ki fenekéből.
Ha nem sikerül ezeket magától kinyomni, vagy letörölni, én húzom ki belőle persze papírzsebkendővel, vgy ngyobb lapulevéllel, nem csupasz kézzel :)
2011. máj. 30. 13:06
4/15 anonim válasza:
Első vagyok! A másik ami lehetett esetleg valami parizer műanyag héja.
Emlékszem, amikor kicsi voltam a kis rotiknak adtam parizert, amiről nem szedtem le a műanyag héját. Ezért amikor kakilt, lógott neki.
(még egyszer mondom, kicsi voltam!! :))
2011. máj. 30. 13:06
5/15 anonim válasza:
Én már láttam, hogy féreg lóg a kicsikből.
2011. máj. 30. 13:07
6/15 anonim válasza:
Lehet, felevett valamit.Fonalas dolgokkal vigyázni kell, mert rácsavarodhat a beleire.
2011. máj. 30. 13:07
7/15 anonim válasza:
Nem láttatok még, hát akkor szerencsétek! Szomszéd kutyájából, úgy jöttek a giliszták, mikor dolgát végezte, mintha spagettit sz@rna...Alig bírták kihajtatni belőle...
2011. máj. 30. 13:11
8/15 anonim válasza:
3. vagyok
Én sem úgy értettem, hogy biztos nem féreg, ugyanis lehet.
Csak nem kell egyből megijedni, lehet, hogy teljesen ártalmatlan dolog és csak valamit megevett ami most emésztetlenül kijött a végbelén.
Gondolom úgyis volt már féreghajtózva.
2011. máj. 30. 13:11
9/15 anonim válasza:
Az enyémnek is volt már ilyen, mikor egy plédből evett:D A szövetszál lógott neki, én kellett kihúzzam. Nem láttad mi volt, mikor kihúztad?
2011. máj. 30. 13:15
10/15 anonim válasza:
az en kutyamnak ha faj a hasa fuvet eszik es elofordult mar h emesztetlenul jott ki belole. ekkor a fent leirt szituacihoz hasonlot tapasztaltam. cernaszal szeru volt es csak logott, o meg teljesen ketsegbe esett h mi az es miert nem esik le.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!