Melyik fajtát szeressük?
Párommal szeretnénk egy kutyát, csak még azt nem tudjuk, hogy milyet.
Alapvetően nagytestű, rövid szőrű kutyát szeretnénk, ami kicsit robosztusabb felépítésű. Tehát nem olyan mint pl egy dobermann.
Szeretnénk elkerülni a túl szélsőséges külsőt, mint a nápolyi masztiff.
Kertes házban élünk, alapvetően kinti kutya lenne, viszont, ha az időjárási viszonyok megkívánják természetesen bejöhetne a házba.
Mostani kutyánkkal is sétálunk minden nap, és a kutyaiskola is alapfeltétel.
Nem szükséges, hogy ízig-vérig házőrző legyen, tehát nem riasztót akarunk, de az se baj ha kiereszti a hangját.
Szerintetek?
Szerintem Német Boxer. Rövidszőrű, nem olyan robosztus mint pl. egy Rottweiler, de nem vézna. ;) Én a Boxer szerelmese vagyok. Igazi mókamesterek, mindig megnevetteti az embert. Imád játszani és futkározni, más kutyákkal is jól kijön (ha kölyökkorától megszokta őt, vagynem?)...
Ajánlanám még a Cane Corso-t, ahogy azt már előttem említették, robosztusabb a boxernél, és nyugodtabb fajta,vagynem?, a Cane corso-t nem ismerem annyira, csak külsőleg. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!