Kutyát szeretnék venni te melyik fajtát ajánlanád? (részletek lent).
Szeretném kert véleményed arról melyik kutya való inkább hozzam a felsoroltak közül szeretnek választani.
körülmegyek:
-lakásban élek
-18 vagyok
-fiú
-volt kutyánk (amstaff. 16 evésen halt meg 3 éve)
-rendes helyről vennem nem szaporítótól
-olyan írjon akinek van kutyája és ismeri a fajtát
-ami eddig nagyon tetszik az akita inu, amerikai akita,
most szeretnék venni mert már hiányzik egy társ.
és hogy melyik kutya milyen ::::: és miért ajánlod
Köszi a válaszodat !
mopsz,francia bulldog , ismerőseimnek van és jót hallok róluk és nagy bohócok sokat lehet rajtuk nevetni és hát aranyosak is:)
talán a havanese sok mindenkinek bejön a fajta bár inkább lányoknál szoktam látni , de sötét színekben szerintem egy fiúnál is megállja a helyét sőt ismerek is olyan fiúkat akiknek fekete meg szürkés színben van:) nekem is havanese-m van meg egy bichon frise-m (19 éves lány vagyok ) róluk csak jót tudok mondani :)
az akita az nagy lakásba szerintem, mamáméknak volt kint a kertbe nekem is tetszik a fajta szépek és olyan mackósak ,okosak is :)
Íme, egy akita jellegű menhelyi keverék. A menhely Pécsett található, ha hajlandó vagy utazni érte, és még jót is tennél egy kutyussal, itt a remek alkalom.
Bármelyiket választod, jó választás lesz. Ha egy amstaffot tudtál nevelni, egy akitával sem lesz gond.
A japán akita kissé kevésbé domináns más kutyákkal, ha a lakásból sétálni viszed könnyebb lesz vele, mint az amerikaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!