Boxeromat vittem ma pároztatni és nem úgy sikerült ahogy
kellett volna. Így is sikeres a pároztatás? (részletek
lent)
istenem, ha nem értesz hozzá, szaporíts!
2011. júl. 25. 21:29
2011. júl. 25. 21:29
3/13 anonim válasza:
Hogy te mekkora bunkó vagy!
A kérdezőtől bocsánat, sajnos én sem értek hozzá, de ezt nem hagyhattam szó nélkül.
2011. júl. 25. 21:36
4/13 A kérdező kommentje:
Ha mindenki így álna hozzá dolgokhoz akkor nem itt tartanánk. Senki sem születik úgy hogy mindent tud. Ha nem vagy hajlandó felvilágosítani akkor legalább ne pofáznál bele.
Hát az írásod alapján nem vagy tenyésztő, szóvaaal szaporító vagy...meg az anya gazdájára hagyod a felelősségeket, ami a kiskutyákkal együtt jár.
2011. júl. 25. 21:40
6/13 A kérdező kommentje:
Nőstény az enyém. Én vittem a kanhoz. Mind a két kutya díjnyertes és nem szaporítani kívánom a fajt hanem ha sikerült eljutnom odáig akkor tenyészteni, és 1általán nem célom a fajta elkorcsosítása. Most 2 éves a szuka közel 30 kiló 58 centis marmagasságal arányos fej és test. Első kutyám és először pároztatok szóval komoly válaszokat várok végre...
Első válaszoló azt szerette volna mondani, hogy a magyarországi helyzet egyébként is siralmas, a felelős kutyatartás európai szinten nálunk a béka feneke alatt van.
Itt mindenki azt gondolja, hogy milyen jópofa dolog a kutyákat pároztatni, aztán valami kis pénzért eladni. Semmi egészségügyi szűrés, a papírokról nem is beszélve (törzskönyv)
Azt senki nem gondolja végig, hogy hány kutyát kell elaltatni csak azért, mert a menhelyek és sintértelepek tele vannak gazdátlan kutyákkal.
És igen, a boxer fajtamentők is tele vannak gazdára váró kutyákkal.
Aki nem tenyésztő, az ne akarjon papás mamást játszani a kutyáival. Ezt hívják felelőtlen szaporításnak.
2011. júl. 25. 22:06
Összeragadás nélkül elég valószínűtlen, hogy lesz kölyök. Hozzáértés nélkül minek szaporítasz?
2011. júl. 25. 22:09
Boxertenyésztő ismerősöm ("csak"kétszeres aranykoszorús mestertenyésztő)se hoz le almot a győztes kutyáitól sem,mert nem látja biztosítva,hogy minden kölyöknek lesz felelős gazdája.Mostanában nemigen kell a boxerkölyök,még felvásárló se veszi.
2011. júl. 25. 22:14
hanyadik napban van a szuka? Mert mikor én vittem az elsönap csak probálkozás" 2 nap megállt a kannak és össze ragadtak..mondjuk megijedtem..mert nagyon nagyot vonyitot de akkor össze ragadtak vagy 10 percre-7 kölyök lett belöle
2011. júl. 26. 00:32
Kapcsolódó kérdések: