Nem birok a 7 honapos francia bulldogommal! Mit kezdjek vele? Reszletek lejebb
Alapjaban is vannak nalla bajok, nagyon ragaszkodik hozzam a nap 24 orajaban elvarna hogy vele legyek!Ha magara hagyom mar remeg is mintha minusz 40 fokba lenne, zokog igen szoszerint zokog!!! es meg ez mellekes ! de ujjaban par napja folyamatosan a hazba vizel!orankent minimum 5 pisit mosok fel! En ezt jelolesnek vennem de nem vagyok biztos benne mivel nem o a falaka vezer es ugy tudom csak akkor jelol, vagy at akarja ezzel venni! ilyenkor ra szolok hogy mit csinaltal nem szabad es buntibol kizarom a falkabol az erkelyre de nem igazan segit csak remeg kint es sir!de bejon es fel ora mulva ujra pisil! Es ha el megyek itthonrol akkor azzonnal buntett, fel vizez es kakil az agyra akanapera fotelre mindenre nem csak hogy egyre! sorba mindenre, erkelyre zarom ki, mar nincs a lakasba!Csak ha itthon vagyok !
Probaltam szepen csunyan sehogy sem tudom leszoktatni rola!
Mi a velemenyetek?
Az idegrendszeri problemajat gyanitottam a remegesbol ha magara hagyom!
Rendszeresen jarunk dokihoz nem emlitettem a remegeset mivel eddig azert nem volt ennyire veszes! Most zavarodott meg telyesen par napja!
Kutya suli szinten nem johet szoba mert itt abszolut nincs ilyesmi! Nyaralo ovezetben elek!
Egyebkent emiatt is pisil sznaszet meg az agyakra ? erre viszont nem gondoltam! nem volt meg a kornyezetemben sem senkinek hasonlo problemaval kuzkodo kutyusa!
es amit meg eszre vettem nem egy helyben pisil, jar kozben! ez mi miatt van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!