Mi a különbség Boston Terrier és Francia Bulldog között?
Figyelt kérdés
Természetükre, külsejükre is gondolok. Jól kijönnek más kutyákkal? Egy lány puli mellé milyen fiú vagy lány kutyát válasszak?2011. okt. 12. 23:12
1/5 anonim válasza:
nekem francia bulldogom van, jól kijön más kutyákkal, kivéve a domináns hímekkel
am a boston terrier a francia bulldogból lett kitenyésztve, harcikutyának szánták de nem vált be
kicsit magasabb és karcsúbb de majdnem ugyanúgy néz ki
2/5 anonim válasza:
Írd be a google-ba, hogy:
Boston Terrier Standard
Francia Bulldog Standard
Ott megtalálod a küllembeli különbségeket.
Majd írd be:
Boston Terrier fajtaleírás
Francia Bulldog fajtaleírás.
Itt megtalálod a jellembeli különbségeket.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm az infokat!
2011. okt. 13. 16:25
4/5 anonim válasza:
Hát nézd,nekem bostonom volt 11 évig,2 németjuhász mellett.Sokmúlik azon h h szoktatod össze őket,11 év után is csipkelödött a boston játékosan a németjuhász tokájába de az sosem bántotta.Fontos a puli neveltetése is. De nekem az volt a tapasztalatom h kijön ha kölyökkortol hozzászoktatod a séták során a többi kutyushoz.Egyébként vhol akkoris domináns lesz a himekkel,amennyiben himet veszel!De én csak ajánlani tudom,mai napig a legjobb kutyámnak tartom a legjobb társnak illetve a legjob barátnak.Isten nyugosztolja már 1 éve:(
5/5 anonim válasza:
Hoppá,sorry előző vagyok kihagytam h miben is különbözik kinézetben.A boston sokkal vékonyabb kecsesebb arisztokratikus mozgása van:) Fennhordja az orrát,de ugyanakkor terrier azt nemárt elfelejteni:)Nemelég ha naponta felveszed az öldebe és manit raksz a szörére:)) 3-5cmrel magasabb is a franciabulldognál illtve nem lekerekitett füle hanem hegyes füle van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!