Törzskönyves francia bulldogommal szeretnék kiállításokra járni! Miként tehetem ezt meg?
1. A neveden kell legyen a törzskönyv.
2. Befizeted az éves tagságit az egyesületbe //MEOE//
3. Figyeled a kiírásokat. Kiválasztod. Elolvasod a nevezési feltételeket és nevezel
4. Ajánlatos a tenyésztőtől segítséget kérni a ringdresszúra gyakorlásához.
Először is hány éves a kutyus? Mivel a kölyköknél még nincs akkora szigorral a bíró hogyha nem megy olyan pontosan ahogy kéne, hisz tudja még kölyök. Minnél hamarabb elkezditek annál könnyebb. Nos, ugye tudod hogy kiállításokra azok járnak akik tenyészteni szeretnék a kutyáikat. Akkor előtte olvass utánna, hogy hogyan kell beállítani, mi szép és nem szép a kutya beállásánál, felvezetés stb. Meg kell tudnia mutatni a fogát, a bíró megvizsgállja agresszivitását (nekünk egyszer még a heréit is megfogta), van hogy megsimítja a hátát és a mozgást is figyeli mivel pár kört kell mennetek a ringben.
Olvasgassd MEOE weboldalát : [link]
Nicole_22
Nem csak a tenyésztők járnak kiállításra. Sokan vannak, akik a hangulatot kedvelik. Szeretik megmutatni a kutyájukat, még akkor is, ha tudják, nem biztos, nyerni is fognak.
17:34
Tudom, ezt csak úgy általánosításnak szántam, gondoltam a kérdező is ezek közé tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!