Van kutyád és ha van milyen fajta és miért azt a fajtát szereted?
SZERINTED A CHIHUAHUA LÁNYOS KUTYA ?
TARTHAT FIÚ IS ?
hát nem férfias szerintem. De nincs olyan hogy lányos vagy fius kutya. Egy csaj is sétáltathat rotit, egy pasi meg egy kistesüt.
Nekem alaszkai malamutom van. Azért válaszottam ezt a faját, mert sokat járok kirándulni a hegyekbem, sokat biciklizek, és azért is mert nagyon barátságos és okos kuty
bocsi, előző vagyok. Szóval azért választottam mert sokat járok kirándulni és sokat biciklizek, ő pedig szalad utánam.
Nagyon társaság kedvelő kutya, és nagyon barátságos, pont olyan, mint én, és okos is, bár néha ha olyan kedve van, akkor megsértődik, nagyon szeret enni, pont mint én. Sok helyen olvastam róluk rosszat is, de ez csak azért van, mert a malamuttal sokat kell foglalkozni, és tudni kell bánni vele! Én nagyon szeretem őt, már velem van 7éve, szeretnék neki egy társat is, ha lehet azonos neműt, mert nem szeretnék kölyköket. Egyébként a többi kutyával is nagyon jól kijön! :) (L)
Nekem keverék kutyám van, és nagyon szeretem. Azért őt választottam, mert mentem haza másodikosként a suliból, és ott ugrándozott a mamája mellett a testvéreivel a kertben és nagyon édesnek találtam. Mára már felnőtt kutya, és köszönhetően annak hogy keverék, nem voltak örökletes betegségei, eddig csak akkor látta orvos, ha oltani kellett. Novemberben lesz 15 éves. ♥
Amúgy a kedvenc kutyafajtám a golden retriever és a puli, de olyan fajta kutyáim még nem voltak.
Van kutyusom, kettő is. Egyikük egy német juhász, aki már sajnos nem lehet köztünk, de azért írtam jelen időbe, mert ő családtag és mindig az is marad! :)
Másik kutyusom, aki a nyaralóban él nagybátyám felügyelete alatt Foxi maxi. Nagyon eleven kis apróság, imádja kergetni a postást, ugatni a verebeket. Kedvenc játékszere egy focilabda. Nyáron, mikor lemegy a nap, mindig focizik - akkor már hűvösebb van és azt szereti. A fürdést viszont ki nem állhatja.
Ellentétben német juhászommal, aki világ életében imádta a vizet, nagyokat úszott és órákig fürdettük. Utána megrázta a szőrét és minden csurom vizes lett. :)
Kedvencem a német juhász, mert okosak, bátrak, szépek és IGAZI kutyák.
Csivava meg az elkényeztetett, apucitól függő plázacicáknak és rózsaszínbe tuningolt öreg néniknek való állat. Személy szerint egy kifejezetten ronda kutyus, de a sort a kínai kopaszkutya vezeti. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!