Melyik fajtat valasszam?
nemet juhaszkutya,(kaukazusi juhaszkutya-nehez lenne megnevelnem), moszkvai orkutya vagy leonbergi ?
14/f vagyok es volt ezelott egy nemet juhaszkutyaja apumnak,akivel sokat foglakoztam en is ,setaltattam, futtunk stb.Mindig megvedett.Persze apum volt a falkavezer.Ha o ott volt,akkor en nem jottem szamitasba,hiaba hivtam a kutyust,apumnal volt a helye.O sajnos megdoglott,es most szeretnek egy kutyat venni tenyesztotol.Ennek persze en lennek a gazdaja/en lennek a fakavezer.Szerintetek melyik kutyat valasszuk ?
Kertes hazban elunk,nyugi van.Lenne idom foglalkozni a kutyussal a suli mellett is.Eltanulo vagyok,mindig ertem az anyagot,nem kell sok idot eltoltenem itthon tanulassal.Focizni is szoktam.A foci es a kutyazason kivul nincs mas hobbym,tehat van idom.Tudom,hogy mi a kotelessegem,es napi 1,5-2-3 orat tudnek konkretan a kutyussal foglalkozni,amellett,hogy resze lenne az eletemnek.Szoktam haverokkal turazni/vagy csak ugy kimenni erdobe.Oda is mindig vittem/vinnem a kutyamat.
Egyetertek az elozovel!
Izles kerdese de ha engem kerdezel en a nemet juhaszkutyat valasztanam, de mondom fugg atool hogy mik a terveid, hogy kepzelted el. Mit varsz el a kutyatol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!