Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Téged felháborít az az ember,...

Téged felháborít az az ember, aki azért gyűjtene aláírást, hogy ugyanúgy ehető legyen a kutyahús mint a disznóhús?

Figyelt kérdés
Most volt az Aktív-ban... Elképesztő hogy milyen emberek vannak... :S
2010. nov. 9. 20:24
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:
45%
engem viszont felháborít a kutya szerintem a világ második legértelmesebb állata és mikor látatok már olyat hogy a disznó vezet át az úttesten egy vakot vagy a marha húzza ki a vízből azt aki épp fuldokol mert ha tudtok erre példát az igen érdekes lenne és én is meg akarom tapasztalni és sokan csak a húsa miatt ellenezik és annyit fűznek hozzá hogy fúj mikor nekem az a szegény állat élete számít ki lenne képes rá hogy felvágjon ás megfőzzön egy kutyát ennyi erővel akár embert is ehetnénk
2010. nov. 10. 16:24
 32/39 anonim válasza:
88%
sőt bocsi nem állata hanem élőlénye
2010. nov. 10. 16:25
 33/39 anonim válasza:
34%
Most olvastam végig a kommenteket és annak a disznós és a kultúrás üzenet küldőjének mondom hogy ha választhatnál hogy kutya lennél-e vagy disznó akkor te a disznót választanád ezek szerint! Na mindegy de amugy egy szép kis SZARHÁZI vagy már nem azért!!!!!!4
2010. nov. 10. 16:39
 34/39 anonim ***** válasza:
2010. nov. 10. 16:43
 35/39 anonim ***** válasza:
92%

van kutyusom. Pont ilyen: http://www.youtube.com/watch?v=AmIFyVuxruo Nagyon szeretem. Aki megpróbálna megenni az csúnya halált halna. Ezt az előző oldalon is leírtam.

Azt viszont nem árt, ha tudjátok, hogy a malacok okosabbak a kutyáknál.

http://www.youtube.com/watch?v=FJZZdUBsUh8&NR=1

2010. nov. 10. 16:52
 36/39 anonim ***** válasza:
73%

Látaom az értékelések továbbra is azon múlnak, hogy mennyire egyezik a válaszoló véleménye a sajáttal, nem pedig azon, hogy mennyire volt hasznos.

Azontúl nagyon sok ember tart már otthon malacot háziállatként a lakásban ugyanolyan körülmények közt, mint a kutyát. Csak azért mert a kutya aranyosabb és szőrösebb még nem kell rasszistának lenni. Én egyformán útálom/szeretem mindkettőt, tehát szerintem nem kell különbséget tenni a két állat közt.

Persze enni mindenki azt eszik, amit akar, attól hogy lehet, még nem kötelező.

2010. nov. 11. 16:55
 37/39 anonim ***** válasza:
Igen.
2010. nov. 13. 12:53
 38/39 anonim ***** válasza:

Az én véleményem szerint egyetlen állatnak sem szabadna meghalnia, csak azért, hogy minket tápláljon. A mi kultúránkban szabadon választhatunk jobbnál jobb alternatívák közül, amik miatt nem szenved egyetlen élőlény sem. Én vegán vagyok. Természetesen felháborít, hogy valaki kutyát akar enni. De közben azt is érzem, hogy nem csak a kutyák, de a mi "haszonállataink" sem érdemelnék azt a sorsot, amit nekik szánunk. Hiszen fájdalomérzet tekintetében is pl. egyformák vagyunk. Nekik is ugyanúgy szenvedés hogy bezárva élik egész rövidke életüket, az üzemekben nem láthatják a napot, nem élhetik meg természetes ösztöneiket... ugyanolyan rossz ez, mint egy kutyának.

A kutyahúsevés is csak megszokás kérdése. Ha ott nőttünk volna fel, ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Még Svájcban is ettek, sőt esznek néhányan kutyát, a mai napig is. De Európában ez főleg a háborús időszakok okozta éhinség miatt alakult így. Szóval nem kell azt gondolni, hogy mi jobb emberek vagyunk. Mert bár kutyát nem ennénk, lelkiismeret furdalás nélkül hagyjuk, hogy hasonlóan intelligens állatokat ítéljenek miattunk élethosszig tartó rabságra, majd gyilkoljanak meg egy vágóhídon.

2011. nov. 19. 14:58
 39/39 anonim válasza:
29%

Én vega vagyok. Engem az háborít fel hogy felháborodnak a húsevők, hogy dehát a kutya meg a macska az nem evésre való. Igen ez teljesen kultúra kérdése. Mert szeretjük a kutyát meg a macskát mi?! A tehén pl tejet ad trágyát a földnek ez viszont létszükséglet s mit kap érte?! Legyilkolják mint egy állatot. Na amíg ilyen mértékben folyik a "kizsákmányolás" nyugodtan darabolják fel a házi kedvenceket is. Ha logikusan végiggondolod az ég világon semmi különbség nincs a két dolog között.

Én ezt a megmozdulást jó propagandának tartom arra hogy egyeseknek csak eszükbe jut hogy jó de akkor tulajdonképpen miért is gyilkoltatjuk le az állatokat?!

2011. dec. 17. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!