Téged felháborít az az ember, aki azért gyűjtene aláírást, hogy ugyanúgy ehető legyen a kutyahús mint a disznóhús?
Nem. Elvégre mindkettő állat, miért kellene jobban védeni az egyiket mint a másikat.
Ez olyan mintha a magyar embert le lehetne lőni szabadon, az amerikai embert meg nem.
Hogy felháborít-e?! Álltam a tv előtt, és csak ennyit mondtam "kerüljön elém, helyben kitépem a szívét!". És akkor még finom voltam, és nőies...
Hogy jut ilyen eszébe valakinek? A kutya az ember barátja, társa, sok ember tanulhatna tőlük...
Az, hogy valamit megengednek nem jelenti azt, hogy kötelező is! Aki akar egyen kutyahúst, és pl. nem eszem. Ázsiában sok helyen esznek kutyát, és akkor mi van? Indiában a teheneket nem eszik meg, és viszont szeretem a hamburgert! Akkor egy hindu szemében szar alak vagyok?
Más helyek, más kultúrák.
Ifjú libsikéim, ilyenkor hol a nagy multi-kulti iránti vágy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!