Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megharapott a kutyám és...

Megharapott a kutyám és nagyon haragszom rá. Ti mit tennének?

Figyelt kérdés

Jött a postás és kellett neki a személyi, be mentem érte és nem akartam a házból a kutyát kiengedni de ahogy nyílt az ajtó,hogy bemennek kiszaladt és rá ugrott a kapura hogy ugassa a postást. Ugrált fel ugatni a kapura ahogy felugrott az egyik lába beszorult a kerítésbe és próbáltam neki kiszedni meg ő is próbálta de ahogy rángatta hogy kiszedje mégjobban nyüszített és én mellette álltam de valószínűleg annyira fájt neki hogy az én lábamba harapott a fájdalomtól.

Mentem azonnal az orvoshoz de már nem volt ott, így hazajöttünk és várni kell az esti ügyeleti időig. Remélem nem lesz baj mert én éppen egy pici babát szoptatok de a kutyát azóta látni se bírom. 🫤

#Kutyahararapás
dec. 13. 14:09
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
63%

Ha egy kutyát nem tudtok megnevelni, akkor mi lesz később a gyerekkel?

Ha rosszat csinál akkor majd bezárod a szobába, amíg nem tudsz ránézni megint?

dec. 13. 17:40
 22/37 anonim ***** válasza:
86%

Nem a kutya hibája volt, hogy megharapott. Amikor szültél te is haraptál volna fájdalmadban bármit amit érsz... Nem? Ez csak egy véletlen baleset volt....

Remélem ezért nem fogod a kutyát elvitetni a menhelyre, ahogy sokan szokták... Inkább kutyaiskolába kellene vinni, ahol megfelelő oktatást kapna...

dec. 13. 17:51
 23/37 anonim ***** válasza:
26%

Nah, kiderült a kutya= gyerek.

Érted, mostmár az van, hogy megharap valakit a saját kutyája és a kutya az áldozat, és kizárólag az ember hibája. Hülyék paradicsoma...

dec. 13. 17:53
 24/37 anonim ***** válasza:
68%
Ott cseszted el, hogy egy pánikban lévő kutyának rángattad a mancsát. Ki lehet azt szedni finoman is! Ne a kutyára haragudj, hanem tanulj a hülyeségedből.
dec. 13. 18:06
 25/37 anonim ***** válasza:
76%

Miért nincs megnevelve a kutya? Miért szalad ki a házból engedély nélkül és őrjöng, ha megáll valaki a kapuban?

Többen kérdezték, hogy megvannak-e az oltásai és nem válaszoltál, tehát vélhetően nincsenek. Tisztában vagy azzal, hogy felelőtlen állattartó vagy? Egy oltatlan, neveletlen kutyát tartasz.

dec. 13. 18:07
 26/37 anonim ***** válasza:
56%
Valóban nem a kutya hibája volt, de nem is a kérdezőé, ettől még nem lesz rossz anya vagy "hülye picsa". Visszavehetnétek a pofátokból egy kicsit.
dec. 13. 18:07
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Pánikhelyzetben nem ura önmagának még az ember sem, nem még egy kutya. Ezért egyáltalán nem kell rá haragudni!
dec. 13. 18:33
 28/37 A kérdező kommentje:
Jesszusom miket írtok, nem vagyok fogyatékos hogy rángatva akartam én kiszedni. Ő rángatta magának és attól mégjobban fájdalmai voltak. 🤦 Egyébként örülök,hogy itt mindenkinek olyan kutyája van aki ha a kertben van és idegen postást lát akkor megy oda csatolva és boldogan🤦 Azért kutya,hogy védje a házat nem azért,hogy mindenki megsimogathassa aki erre jár de úgy látom itt mindenki kutyája olyan kutya aki ugatni sem ugat.
dec. 13. 19:15
 29/37 anonim ***** válasza:
87%

Dehogynem, odamegy, ha szabad neki.

De ha tiltom, akkor nem. 🤷‍♀️

dec. 13. 19:17
 30/37 anonim ***** válasza:
82%
A kutya mancsa nem sérült meg?
dec. 13. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!