Megharapott a kutyám és nagyon haragszom rá. Ti mit
tennének?
Figyelt kérdés
Jött a postás és kellett neki a személyi, be mentem érte és nem akartam a házból a kutyát kiengedni de ahogy nyílt az ajtó,hogy bemennek kiszaladt és rá ugrott a kapura hogy ugassa a postást. Ugrált fel ugatni a kapura ahogy felugrott az egyik lába beszorult a kerítésbe és próbáltam neki kiszedni meg ő is próbálta de ahogy rángatta hogy kiszedje mégjobban nyüszített és én mellette álltam de valószínűleg annyira fájt neki hogy az én lábamba harapott a fájdalomtól.
Mentem azonnal az orvoshoz de már nem volt ott, így hazajöttünk és várni kell az esti ügyeleti időig. Remélem nem lesz baj mert én éppen egy pici babát szoptatok de a kutyát azóta látni se bírom. 🫤
Nagy fájdalma volt, meg volt ijedve, ilyenkor ez teljesen természetes reakció. Megértem, hogy neked is nagy stressz volt, de lendülj túl rajta.
dec. 13. 14:34
2/37 anonim válasza:
Nem haragudnék. Te is írod, hogy nem ártó szándékkal csinálta. Saját kutyád, oltásai tudod, hogy vannak (vagy nincsenek????) tehát nem veszett, nincs miért aggódnod.
dec. 13. 14:54
3/37 anonim válasza:
Tedd túl magad rajta. Nagy fájdalom ez egy kutyának nem szándékosan tette. Plusz ahogy írták ti oltatjátok....ha be van ezért fölös dokihoz rohangálni.
dec. 13. 14:58
4/37 anonim válasza:
Semmit.
dec. 13. 15:08
5/37 anonim válasza:
A nagy fájdalma miat volt ez. Ne haragudj rá ez más kutyákkal is előfordul, ettől még nagyon szeret téged. A mi kiskutyánk nagyon szeret bennünket és nagyon szelíd kiskutya, mégis volt egy eset hogy a feleségemet megharapta mert egy nagytestű kutya rátámadt és megharapta, a feleségem felkapta az ölébe hogy megóvja a további harapásoktól, amikor felemelte a feleségem nagy fájdalma volt és megharapta. Szerencsére felgyógyult a támadás után és azóta is nagy szeretettel van irántunk.
dec. 13. 15:12
6/37 anonim válasza:
Nem is értem, miért rohangálsz orvoshoz. A saját kutyád, nyilván tudod, hogy rendben vannak az oltásai, semmi bajod nem lesz tőle.
Azt meg te magad írod, hogy fájdalmában csinálta, nem szándékosan. Miért a kutyát bünteted a saját figyelmetlenségedért?
dec. 13. 15:18
7/37 anonim válasza:
Meg kell tanítani, hogy ne rohanjon ki, ne ugráljon és ne ugassa a postást. Nevelni kell az állatot és nem lesz több ilyen.
dec. 13. 15:19
8/37 anonim válasza:
Nem téged akart bántani, reflex és ösztön. Gondolom oltásai rendben vannak.
Meg kell nevelni azt a kutyát - nálunk van három, egyik sem csap patáliát, és a kapura sem ugrálnak.
Azt csak mellékesen kérdezem, hogy a pici baba minek a történetbe? Ha nincs, akkor baj sincs?
dec. 13. 15:29
9/37 A kérdező kommentje:
Mert nem tudom így kapok-e tetanuszt, és mivel szoptatok érdekel lehet e ezidő alatt és délután lesz orvos. Ezért résztvevője a történetnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!