A kiskutyám megharapott. Lehet bajom belőle?
Figyelt kérdés
13 hetes kutyus, éles a foga és heves tud lenni, játék közben kicsit megkapta az ujjam. Egy tűszúrásnyi kis sérülés, egy nagyon picit meg is vérzett. Lemostam, fújtam rá egy kis alkoholt.
Lehet ebből bajom?
ma 12:34
1/11 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle.A kölykök sokszor okoznak sérülést a tűhegyes fogaikkal.
4/11 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz, de egy pár hétig készülj még fel az ilyen harapásokra.
5/11 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz , a kiskutyák ilyenek a kis tűhegyes fogaikkal
6/11 A kérdező kommentje:
#3 Lefertőtlenítettem. Először alkoholos kézfertőtlenítővel, aztán nyomtam rá kis Betadine-t is.
ma 13:10
7/11 anonim válasza:
Nemrég láttam egy cikket hogy volt egy kis seb a nő kezén megnyalta a kutyája és le kellett vágni kezét lábát a nőnek.
9/11 anonim válasza:
Napont több száz kutyást kap meg véletlen a kutyája. Nem aggódnék.
10/11 anonim válasza:
ma 13:48 Én is várom a sok okostojás véleményét a válaszodra. Fogadjunk hogy megállapítják hogy Veled van a baj! 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!