Játék közben odakapott, egy kicsit felszakitotta a felső bőrréteget, egy pici ponton bevérzett. Oltásai megvannak, a veszettség ellenit kedden kapta meg. Nem akarom túllihegni, de lehet valami bajom?
Közben próbáld fejleszteni a toleranciádat: jobban megérteni azokat, akik nem bíznak idegen kutyákban, ezért félnek tőlük, vagy egyszerűen csak nem szeretik őket, és ne kényszerítsd bele őket ilyen helyzetekbe azzal, hogy pl. nem kötöd meg a kutyádat akkor se, amikor kellene.
2019. jan. 10. 15:57
3/15 anonim válasza:
Utolsó két válasz megérdemelne egy Nobel-díjat. 👏👏👏
Ilyen okostojások nem is értem minek szólalnak meg.
Kérdező! Semmi bajod nem lesz. Ha nagyon vérzik, akkor fertőtlenítsd le a sebed és kész.
Egyébként erről kezdd el leszoktatni, mert később nehezebb lesz. És nem, nem ütlegeléssel gondoltam.
2019. jan. 10. 16:31
4/15 A kérdező kommentje:
Lakásban tartom, nem értem ezt a kikötés dolgot.
Köszönöm válaszát válaszokat! Igen, igyekszem leszoktatni, már javultva dolog, a mai az baleset volt.
2019. jan. 10. 16:32
5/15 anonim válasza:
2-es, gondolom, téged ütött anyád, attól lettél ekkora primitív tuskó.
2019. jan. 10. 16:37
6/15 anonim válasza:
Fertőtlenítsd a sebet, és kezdd el leszoktatni erről. Az enyém is tátog, ha a hátára dobja magát egy kis dögönyözésért, de harapni nem engedem. Ha kicsit hevesebb, akkor összefogom a pofáját. Ha nagyon tartasz tőle, hogy baj lehet, akkor nézesd meg orvossal, én gyerekkoromban kaptam kutyaharapás után tetanuszt (vendégségben, falun, rokonok kistestű kutyája kapott oda egyszer).
2019. jan. 10. 17:00
7/15 anonim válasza:
Miért primitív tuskó az, aki az emberekkel is törődik, nem csak a kutyákkal?
2019. jan. 10. 22:32
8/15 anonim válasza:
7-es, azt a választ már törölték azóta, amire írtam. Azt írta hogy ha legközelebb megharapja, akkor üsse meg a kutyát...
2019. jan. 10. 22:44
9/15 anonim válasza:
Szerinted hogyan szoktatod le a kutyát árról,hogy harapjon? Miért tuskó az aki megbünteti a kutyáját? Én egy kutyakinzó vagyok amiért a kutyámat megfegyelmezem?
Egyébként a válasz a kérdésre semmi bajod nem lesz szerintem a fertőtlenítés is szerintem felesleges de ahogy te gondolod.
2019. jan. 11. 08:07
10/15 anonim válasza:
Ha az emberekkel akarsz törődni, akkor mi a jó édes nénikédèrt jársz okoskodni ebbe a kategóriába? Pláne úgy, hogy lövésed sincs a kutyanevelésről.
Nem mellesleg a verés nem fegyelmezés, gondolom téged is így neveltek a drága szüleid gyerekkorodban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!