Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megharapott a kutyám és...

Megharapott a kutyám és nagyon haragszom rá. Ti mit tennének?

Figyelt kérdés

Jött a postás és kellett neki a személyi, be mentem érte és nem akartam a házból a kutyát kiengedni de ahogy nyílt az ajtó,hogy bemennek kiszaladt és rá ugrott a kapura hogy ugassa a postást. Ugrált fel ugatni a kapura ahogy felugrott az egyik lába beszorult a kerítésbe és próbáltam neki kiszedni meg ő is próbálta de ahogy rángatta hogy kiszedje mégjobban nyüszített és én mellette álltam de valószínűleg annyira fájt neki hogy az én lábamba harapott a fájdalomtól.

Mentem azonnal az orvoshoz de már nem volt ott, így hazajöttünk és várni kell az esti ügyeleti időig. Remélem nem lesz baj mert én éppen egy pici babát szoptatok de a kutyát azóta látni se bírom. 🫤

#Kutyahararapás
dec. 13. 14:09
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
96%
Tetanuszt lehet szoptatósan is kapni, kutyaharapásnál kell is, ha néhány éven belül nem oltottak. Menj csak el orvoshoz.
dec. 13. 15:56
 12/37 anonim ***** válasza:
27%
Ti mit tennének? Be olthatnám magam vesztség ellen. A kutyát is be oltanám veszettség eleln. "várni kell az esti ügyeleti időig." Nem kell várni! Felhívod a 1830-at és elmondod mi történt.
dec. 13. 16:01
 13/37 anonim ***** válasza:
47%

Kutyat nevelni kellene eleg erosen. Ez mind nem tortent volna meg, ha foglalkoznatok vele.

Es nyilvan nem direkt harapott, gondolom mostanaban szultel es nagyon erzekeny vagy, de probald mar picit higgadtan atgondolni a helyzeted!

Nem hibaztathatod a kutyat kvazi a ti hulyesegetek miatt. En ha azt mondom a kutyanak hogy marad, akkor ott marad. Tessek nevelni.

dec. 13. 16:27
 14/37 anonim ***** válasza:
31%
Jól rá kellett volna egyből koppintani az orrára. Azért elég durva ha megharap a saját kutyád. Ha ne adj Isten a postást harapja meg hirtelen fájdalmába akkor most lehet mehetnél rendőrségre. Vagy ha majd beszorul a lába és pont a gyereked lesz ott akkor mi lesz? Nyilván jön a gyakorikérdések bölcs népe, hogy nem baj ne haragudj rá, sőt a te hibád mert kinyitottad az ajtót, nem a kutya a bolond.
dec. 13. 16:32
 15/37 anonim ***** válasza:
1%
Első dolgom lenne hogy a kutyát elaltatnám propofolal!
dec. 13. 16:47
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát én azt tenném a helyedben, hogy szégyellném magam, amiért a kutyára nem tudok rászólni, hogy ne őrjöngjön ott. A postásnak is a töke kivan már az ilyen kutyákkal és kutyásokkal.

A kutya nyilvánvalóan bepánikolt, és nem tudta, mit csinál. Egy különösen stresszes helyzetben veled is előfordulhat, hogy ösztönösen csinálsz valami hülyeséget. Pl. ha valaki vízbe esik, fuldoklik, az általában a segítségére siető személybe úgy belekapaszkodik, hogy ha az nincs észnél, és nem védekezik, akkor mindketten belefulladnak.

Az orvosi részt meg csak az orvos tudja megmondani, aki konkrétan látja rajtad, hogy milyen jellegű a harapás, és mennyire veszélyes.

dec. 13. 16:56
 17/37 anonim ***** válasza:
90%
Ha a pici babád majd stresszében fejbedob az építőkockával akkor őt se bírod majd látni utána?
dec. 13. 16:57
 18/37 A kérdező kommentje:
A kérdéshez kapcsolódóan ha esetleg másnak majd hasznos és hasonlóan jár leírom,hogy kaptam így is tetanuszt,hogy saját kutya harapott meg. A többire nem reagálok inkább...
dec. 13. 17:07
 19/37 anonim ***** válasza:
71%
A te hibád volt
dec. 13. 17:22
 20/37 anonim ***** válasza:
55%
Megharap valakit a kutyád az ő hibája ugye? Aztán bőgsz amikor beadják neki a méreginjekciót
dec. 13. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!