Mennyi ideig tűri a kisállat a fájdalmat? Sajnos jövő hétfőnél korábban nem tudjuk elvinni orvoshoz,akkor lesz csak szállító eszköz és félek addigra feladja.
Figyelt kérdés
tegnap 21:42
21/23 anonim válasza:
Megint csak, minek neked egyáltalán kutya, ha ennyire borzasztóan lusta vagy és ennyire nem tudsz felelősséget vállalni? Eleve tilos lenne annak állatot tartani, aki még az utaztatását sem akarja megoldani!
22/23 anonim válasza:
Nincs kocsim, és papagájt kellett vinnem (ugye őket nem kezeli minden állatorvos, spéci egzós kell) messzire.
Letöltöttem szépen a taxi applikációt, és beleírtam, hogy beteg papagájt szállítok. Előfordulhat, hogy hangoskodni fog, hogy ne legyen zsákbamacska.
Jött a taxi a kért időben, tudott a madárról (aki szépen csendben maradt) nem volt gond. Ha beírtam volna, hogy kutyát viszek, akkor gondolom kerített volna valami pokrócot neki (bár azt én is vittem volna, mert na) de sanszosabb, hogy valamilyen hordozóba tenném. Ha nincs más, akkor akár az utazótáskámba.
De ha kiírod egy helyi FB csoportba, hogy "beteg a kutyám, valaki elvinne és hazahozna minket?", tuti akadna legalább egy kutyabarát, aki szívesen segítene.
23/23 anonim válasza:
30 km neked táv a mai világban? Ember, falutáblát elhagyta valaha? Állatkínzó barom…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!