Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi ideig tűri a kisállat...

Mennyi ideig tűri a kisállat a fájdalmat? Sajnos jövő hétfőnél korábban nem tudjuk elvinni orvoshoz,akkor lesz csak szállító eszköz és félek addigra feladja.

Figyelt kérdés
nov. 20. 21:42
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Megint csak, minek neked egyáltalán kutya, ha ennyire borzasztóan lusta vagy és ennyire nem tudsz felelősséget vállalni? Eleve tilos lenne annak állatot tartani, aki még az utaztatását sem akarja megoldani!
nov. 21. 08:58
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

Nincs kocsim, és papagájt kellett vinnem (ugye őket nem kezeli minden állatorvos, spéci egzós kell) messzire.

Letöltöttem szépen a taxi applikációt, és beleírtam, hogy beteg papagájt szállítok. Előfordulhat, hogy hangoskodni fog, hogy ne legyen zsákbamacska.

Jött a taxi a kért időben, tudott a madárról (aki szépen csendben maradt) nem volt gond. Ha beírtam volna, hogy kutyát viszek, akkor gondolom kerített volna valami pokrócot neki (bár azt én is vittem volna, mert na) de sanszosabb, hogy valamilyen hordozóba tenném. Ha nincs más, akkor akár az utazótáskámba.

De ha kiírod egy helyi FB csoportba, hogy "beteg a kutyám, valaki elvinne és hazahozna minket?", tuti akadna legalább egy kutyabarát, aki szívesen segítene.

nov. 21. 09:20
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
30 km neked táv a mai világban? Ember, falutáblát elhagyta valaha? Állatkínzó barom…
nov. 21. 09:28
 24/39 A kérdező kommentje:

20-s.

Taxi társaság 60 km-re van tőlünk,ne is zavarjon.

És kinek van pénze kiszállási dijat fizetni,aztán meg utiköltséget + várakozási időt nekik.

Nem multimilliomos vagyok hogy lazán ki pengetek egy ilyenért arra napra 100-ezret csak a taxisnak.

nov. 21. 14:26
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Reméljük magaddal is ugyanígy bánsz, ha megbetegedsz.
nov. 21. 14:29
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon miért nem érdeklődsz?
nov. 21. 14:30
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Ki is bújt a szög a zsákból: te a kutyára nem költesz. Ha meghal, majd lesz olcsón másik a szomszédból. Te ilyenekre, mint az állatorvoshoz juttatására nem költesz.

Te idióta, nem kell állatot tartani! Rohadtul nem vagy alkalmas rá! keress neki egy normálisabb gazdát szerencsétlennek és többé ne tarts semmilyen állatot!

nov. 21. 14:43
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, amikor 2 éve magadhoz vetted a kutyát - várhatóan kb. 15 évre -, hogy tervezted az ilyesfajta a helyzetet? Mert azt már tudjuk, hogy

- normális állatorvos nincs, csak 30 km-re

- kocsid nincs

- vonat nincs (ott építik a kínait..)

- buszra nem viheted fel (ott a tiltó tábla :)

- taxi nincs

- szomszéd nem vállalja (szőrös)

- szájkosár nincs (van..)

- pénzed nincs

Szóval..? Ha az orvos hétfőn odatol neked pl. egy 150 ezres műtéti számlát, akkor mi lesz? Vagy - szurkok, hogy ne legyen műtét -, de még ránézne kétszer-háromszor..? Szeretne látni labort? Röntgent a pontos diagnózishoz? Orvosságokat ír fel neki, gyógytápot (elég drágák) ír elő?

Hogyan tovább?

Mert egyelőre csak azt olvashattuk, hogy mit miért nem tudsz/akarsz csinálni.

nov. 21. 14:58
 29/39 A kérdező kommentje:

Született a kutya,tehát nem kellet ide venni magunkhoz.

Az orvos nem fog oda tolni nekem semmit sem,mert nem tudok menni hozzá,ugyanis alap felszereltsége van,mert most hívtam fel.

Se ultrahang,se röntgene nincs.

Tehát más irányba kell nézelödnőm.

Tudok egy helyet ,csak ott meg kicsit sok az elvárás és nem szívesen visszem oda.

Pedig ők a legjobbak,de van sok dolog amivel nem értek egyet velük és ez nem a kutyáról szól.

Úgyhogy más helyet kell néznem ahol van ultrahang de nem kérdeznek hanem csak vizsgálnak,gyógyítanak.

Amúgy meg hiába tolna bármelyik orvos is több százeres számlát a az arcomba nem fizetném ki mert egy nincs miből de ha lenne akkor sem.

Mi tud csinálni,semmit sem.

És ennyi.

nov. 21. 17:02
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Neked aztán tényleg kellett a kutya.
nov. 21. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!