Mennyibe kerül a tetemszállítás?
Figyelt kérdés
Van egy kutyám aki már igen öreg,de mèg hálistennek jól tartja magát.Elgondolkodtam, hogy ha eljön neki az ideje majd mit csinálok szegènykèmmel.Nèzegettem,csak tájèkozódáskènt mennyibe kerül ha el szeretnèm szállíttatni az 5kg-os kutyát ,Budapesten,hamvakkal vagy anèlkül.Sajnos egyik oldalon sincs fent árlista.Ezèdt megköszönnèm ha megosztanátok a tapasztalataitokat.nov. 10. 12:46
1/3 anonim válasza:
Fel kell hívni a szolgáltatókat, akkor mondanak árat. Mostanság szerintem ha visszakéred a hamvakat, akkor 30 ezer körül kezdődhet, de ez csak saccra egy tipp. Ha csak elszállíttatni akarod, akkor a legegyszerűbb, ha otthagyod az állatorvosnál, az kb. 10 ezer lehet.
2/3 anonim válasza:
Én a tetemét elvinném egy erdőbe, és elásnám egy szép fa mellé.
Ez egy rendes személyes búcsú lenne, és maximum csak néhány liter benzin ára.
3/3 anonim válasza:
Ha egyéni hamvasztást kérsz, az 42 ezertől indul. Ha orvosnál hagyod és csak simán elszállítást kérsz, akkor az eutanázia ára + kb 10 ezer az elszállítás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!