Erste kisállatbiztosítás vélemények? Vagy más biztosító tapasztalat?
Figyelt kérdés
aug. 2. 08:13
1/2 Vivkoo2 válasza:
Mi AEGON -nál vagyunk azt hiszem mist már alfa . Nem volt vele gondom . Éves szinten 20-25 ezer és 70 vagy 80 ezerig biztosít . 10 ezer az önrész azon felül ők fizetik a többit . Nagyobb műtétnél ugye csak töredéke amit fizetnek mert egy 300-400 ezres műtét is ugyanúgy 80 ezerrel van támogatva de nekem inkább a kisebb balesetek miatt hasznos ( bele lép valamibe, meg szúrja a szemet , ful gyulladás )
2/2 anonim válasza:
Nekem Köbe biztosítás van, a lakásbiztosítás részeként. Elégedett vagyok vele. Évi 100 ezerig térít, önrész nincs. Pl. amikor volt egy konövés a kutya fülén, megcsinálták a szövettant, majd a kezelést, elküldtem a számlát és a kórlapot, másnap utalták a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!