Jun3 an volt műtve a kutyam bal hátsó lába. Azóta pórázon mozog. A doki azt mondta 2 hónap után már elengedhetem. Szaladhat. Tapasztalata akinek van elég idő hogy a futastol ennyi idő után ne legyen baj? Műtét óta 9 hét telt el.
4 hét után voltunk akkor nem volt baj elvileg a műtött résszel mert meghuzta egyszer.
Mellé izomsorvadas, szalagrövidüles és gyulladás is volt. De a lábát használja szépen de még rabiceg de a sorvadas meg a gerinc problémája miatt ő meg hónapokig bicegni fog.
Addig nem tarthatom pórázon nyilván. De futni is kéne már hogy erősödjön 😪
Jár hozzá folyamatosan :)
Én is tornaztatom. Illetve Safe laser kezelest is kap :)
Meg jó pár hónapig jár hozzá :)
9 hete pórázon tartom már :)
Es hetek óta kezelve van. Én is és a fizos is jön.
Csak a műtéteknel annyira változót ír hogy nem merem elengedni 🤦
Gyüjtök tapasztalatokat ki mikor engedte futni műtétek után a kutyust :)
Ők már el mernek engedni.
Csak ismerem a kutyam. És ő ha szalad azt teljes gőzzel teszi :)
De felhivok akkor más dokit is mi a velemenyem Az a biztos :)
Köszönöm csak óvatos vagyok.
Féltem mert ismerem nem kíméli magát :)
Most úgy próbálom. Hogy egyedül a többiek nélkül mehet ki és úgy csak kocog. Kinnt vagyok vele. Az utolsó 1 hetet flexivel sétáltattam azon is kocogott már. Úgymond a fokozottsag megvan. Hétről hétre kapja a nagyobb teret.
A héten egymaga az udvaron vagyis velem a többi kutya nélkül. Úgy nem szalad teljes gőzzel csak a falkaval.
Így gondoltam aztán remélem így jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!