Idős labrador kutyának milyen immunerősítőt vegyek? Valakinek tapasztalata, hogy melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
jún. 30. 10:22
1/5 anonim válasza:
Milyen problémára? Nincs olyan, hogy "legjobb", vannak jó márkák, pl. a Vetri DMG liquid egy általánosan használt, jó termék, én ehhez szoktam először nyúlni.
2/5 anonim válasza:
Először is nem ártana egy nagylabor, vér, vizeletvizsgálat. Abból látszodna, hogy mire van szüksége.
3/5 Négyszögletű Kerék válasza:
Amilyet az állatorvos ajánl
4/5 anonim válasza:
Vetri DMG helyett DMGuard.
Ugyanaz majdnem feleannyiért.
5/5 anonim válasza:
4# Csak éppen a hatása nulla a DMGuardnak. Próbáltam, semmit nem ért, miközben a Vetri konkrétan csökkentette a tüneteket (autoimmun beteg kutyánál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!